SOS dječje selo Lekenik |
Odgovori |
Korisnik | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 16:36 |
Drage moje da Vas upoznam s mojim novim pothvatom u kojem molim Vašu pomoć.
S obzirom da Forum za sada još uvijek ne egzistira kao udruga- iako se na tome radi, a ja osobno imam kontakte od teta i mama iz SOS dječjeg sela Lekenik koje su zajedno s dječicom koju sam imala prilike upoznati, izrazito zainteresirane za sve vrste naših aktivnosti, ja se osobno namjeravam angažirati (za sada osobno- nadam se kasnije pod patronatom naše forumaške udruge, ali o tom potom).
Slijedeći tjedan imam pregovore u SOS selu za dogovor oko animiranja djece- raznoraznim kreativnim radionicama, upoznavanjem s cvijećem i sl.
Znam, znam- i ja tek učim- ali budemo nekako
Namjera mi je organizirati razne kreativne radionice i igraonice (jednom mjesečno- subotom)- u tu svrhu molim Vas svi vaši prijedlozi, ideje, razni materijal kojeg možete donirati, vaše aktivno uključenje- sve je dobrodošlo.
Molim Vas nemojte me ni pitati za novčanu uplatu, ako želite pomoći da ovaj moj projekt na zadovoljstvo i dobrobit te djece uspije molim pomognite savjetima, idejama, prijedlozima, vašim sudjelovanjem, i materijalom. Kontaktirati me možete na pp ili na bcapic@gmail.com, neke imaju i moj mob.
O svemu ću Vas obavještavati i sve popratiti slikama (kad se odradi), ćim dogovorim prvu radionicu- sav potreban materijal ću donirati osobno.
Neznam šta više reči, mislim da ste shvatile ideju. Molim vaše komentare, sugestije i sl.
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja punim srcem pozdravljam ovu hvalevrijednu ideju a pogotovo tvoju angažiranost i spremnost da odvojiš vrjeme ( koje nam svima manjka a mamama pogotovo) za ovako plemenitu gestu.
Ono što mi sada pada na pamet.... jer ste daleko je da pošaljem neke salvete koje imam i nešto sjemena koje je ostalo a na jesen ću skupljati sjeme za vas i poslati vam bilja... za sad toliko a vjerujem da će m vremenom sinuti i kakva ideja.... |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rado ću se uključiti u akcije kako god budem mogla
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moju podršku imaš. Kad mi nešto OK padne na pamet, znaš da ću ti se javiti!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa, još jednom me zidivljuješ. Nadam se da ću uvijek naći toliko vremena i materijala da se i ja uključim!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na podršci...ako imate kakve ideje za radionice, dobro bi mi došle, npr:
- decoupage
- izrada slika od raznih vrsta graha, ili žitarica
- slike ili djela od čepova
- modeliranje od papira
- početnički origami za najveće
- izrada slika od prešanog cvijeća
- izrada mirisnih vrčeca s lavandom
nemam baš prerazvijenu maštu- pa molim prijedloge i naravno kratki opis prvo da i meni sjedne
|
|
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!!! moja lavanda radi pupove na sve strane a imam je puno!! poslati ću vam puno sušene lavande ( o.k., za pro čiatetlje.... lavandina.... :)))
p.s. ona duhovitost o nerazvijenoj mašti je baš bila slatka :)))) |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti puno na aktivnom uključenju i podršci
Ono zaista nije duhovitost- malo štekam s idejama
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čim uhvatim malo vremena napisat ću neke ideje što bi djeca mogla raditi,
mislim da imam i nešto literature, a pronaći će se i materijala, rado ću se uključiti
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok- hvala ti puno- svaka pomoć mi je dobrodošla, imam volju i želju u ostalom mi pomažite a nagrada će nam biti sretna dječica
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok baš ti hvala- mnoštvo prekrasnih ideja
|
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa, ovdje imaš mnoštvo bojanki za djecu:
ovdje su likovi-bojanke iz crtića:
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna- hvala
|
|
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa - ti si zvijer, ali ti to već sve znaš jako dobro!
A to da nemaš razvijenu maštu- od kad!!!??? |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam to mi veli i muž- on glumi ljepoticu
A mašta radi štek štek od kad delam na 15 strana istovremeno- to je samo znak da godine čine svoje- i da sve moram zapisati iste sekunde, inače se mogu oprostiti od bilo koje ideje
|
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je samo znak da si preopterećena,a ne da godine rade svoje i ovdje ti skidam kapu i svaka čast
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel se još redi po ovoj temi,ja bi se uključila ako treba ali sam pomalo lijena,treba me pokrenut,no kad nešto obećam nastojim to i izvršit
|
|
Klara Mataija
Novo sjeme Pridružen: 25 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, danas je rijetkost da netko želi pomoći. ali ima iznimaka, eto i ja nudim pomoć dječici: ja sam mr.sc. Klara Putina-Mataija iz Crikvenice, i pozivam vas da stupimo u vezu i organiziramo djeci izlet u Crikvenicu u moju kuću vrlo povoljno. Organizirali bismo i radionice i izletiće, a u nagradnoj igri netko bi dobio i gratis ljetovanje.Više o kući pogledajte na:crikvenica-info.com/app-klara/ a moj mail je .kmataija@yahoo.com
pozdrav i nadam se uskorom druženju. Klara |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |