antonijini radovi |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K, da znaš ja se divim tebi
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, razmislila san, vezi ovaj, nije to tako mali rad, nešto malo manji od 5 cm, nije to malo |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala od srcapa možda ću staviti jedan manji okvir na sredinu stolnjaka, ova kombinacija boje me se sviđa, a mislim da i uzorak paše
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ček. zaboravila sma jel se ne radi s desna na lijevo
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, lijepi radovi vrijednih ruku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, oprosti što ti prije nisan odgovorila, to sa okvirom na sredini ti je odlična ideja!
ja radin sa lijeva na desno! ako imaš još nepoznanica pitaj!
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany, Anaida
|
|
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, onaj rad od 5-og prosinca bijeli je apsolutni favorit, prekrasan, starinski, otmjen, romantičan,elegantan................
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, pa ti si zbog silnih putovanja zaboravila ovu svoju temu. Ali evo, jesen je došla, manje ima posla vani pa daj malo prekopaj ormare i pokaži nam još nešto od svoga blaga. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, ja čekam da staviš i one druge radove, da se vidi tvoja raskošnost talenta. Zaista si svestrana!!!
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |