Moji phloxi visoki |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 13:20 |
Trebam savjet, kako da ovoj biljčici što prije pomognem. Ne bih voljela da je izgubim. Obožavam je! I koja je to bolest uopće?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nečeš je izgubiti ali za ovu godinu si je izgubila, oreži je do zemlje a ostatak biljke spali, to je bilo i na mojem jednom prošle godine ,nemogu se sjetiti kako se ta bolest zove ali napada Phloxe. Druge godine će biti još ljepši nije ništa strašnog.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam ni ja kako se zove, ali dobro Tija veli - poreži i spali sve, posrijedi je neka glivična bolest.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ovako bi ja napravila. Ako ti je stalo do biljke da preživi izvadila bi je i stavila u prozračniju zemlju u posudu. Čini mi se da ti je zemlja dosta glinasta. Treba odstraniti zarazu i može se dodatno pošpricati nešto za pljesan. Takođe listovi biljaka znaju žutjeti od manjka željeza.
Nadam se da ćeš spasiti biljčicu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |