Puni vez |
Odgovori |
Korisnik | |
dildil
Novo sjeme Pridružen: 19 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 23:57 |
Drage moj, ja sam nova pa ako mi netko može objasniti način kako se radi puni vez. Želja mi je naučiti ga raditi, a nemam blage veze kako započeti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla dildil da li pod "puni vez" misliš na ovo što ja radim (vidi tu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3515 )
rado bih te posjela pokraj sebe i pokazala kako se to radi, ali nemam pojma kako da ti to napišem. ja sam učila od mame, pa sam imala sve tips & tricks iz prve ruke.
ako nemaš nikoga da ti pokaže, probaj si za početak pronaći možda kakve literature pa tako probati. ovu knjigu sam onako letimično prelistala jednom i možda bi ti mogla koristiti, ima stotine različitih bodova i uputstva kako se rade http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=32168
nadam se da ćeš uspjeti na neki način naučiti kako vesti i pitaj šta god te zanima.
i nemoj pisati velikim slovima, to je kao da galamiš
|
|
karmelam
Novo sjeme Pridružen: 11 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takodjer zelim dobrodoslicu Ako si u Zagrebu od 1. 9. 2010 su upisi u NS Dubrava gdje mozes nauciti puno rucnih radova pogledaj www.ns-dubrava.hr
|
|
dildil
Novo sjeme Pridružen: 19 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dildil
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako veću površinu da popunim???? npr.ruzu u kojejo imaju 3-4 crvene boje
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je tako lako za raditi ali riječima neobjašnjivo.
ako si u ZG odmah se upisuj na tečaj u NS Dubrava. ako ti je Slavonija bliže onda pravac k meni |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |