Planiranje vrta u Lici |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen,ja sam veliki zaljubljenik u prirodu,mislim da je ona sama veliki umjetnik ali onaj dio iznad izviranja potoka bi volila malo oplemeniti jer mi djeluje sumorno u odnosu na ostalo.Ovo krasno proljetno prođe i onda je samo trava.Trebam biljke koje mogu uz vodu za ljeto ali koje su to? To me muči.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubičice nisam ni slikala to je normalno.
|
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
J bih uz potok posadio Acer palmatum "Disectum garnet". To je grmoliki japanski javor urezanih crvenih listova. Uz njega idu naravno paprati, hoste, bergenia, astilbe, Ophiopogon japonicus, Vinca minor - major, liriope muscari.....
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSice, možda da staviš razne graničice ( naročito onu starinsku narančastu ), perunike, razno grmlje ( npr. tkz. grude i sl. )... ne mogu se trenutno ničeg više sjetiti, zablokirala sam totalno....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preporučila bih ti šumsku suručicu (Aruncus dioicus) - voli polusjenu i sjenu, cvjeta rano ljeti, srčanik (Polygonum bistorta) koji također cvjeta ljeti te šumske ciklame koje cvatu u jesen. Možeš tu dodati još koji kukurijek da imaš i zimsku cvatnju. :)
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni pada na pamet, drijenovac, medvjeđi luk, divlja kadulja, stolisnik.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima za trud,sve pišem.
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lika u srcu!!!
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada treba uređivati okoliš,desno iza drveća je potok...........
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSice, ovo će biti prelijepo. Baš ti zavidim na tako nečemu, prekrasna priroda.
Nastoj da ti sve ostane u elementu kod uređenja okoliša. Pokupi iz okoline biljke koje tamo rastu i to si zasadi i to na način kako rastu u prirodi. Nemoj ništa kemijati, nemoj da narušiš taj sklad koji tamo vlada i koji ti je na dlanu. Ovo što imaš je stvarno nešto posebno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |