Biljke i za zimu i za ljeto |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | ||
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
WOW divno Pinus
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam iz Slavonije i u vrtu imam i lavndu i ružmarin 2 godine i preživjele su. Stavila sam ih u zavjetrinu. Bile prekrivene snijegom i ledom i ništa im nije (samo da takoi ostane).
|
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
zdravka
Nedavno posijan Pridružen: 04 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moja lavanda uspesno izdrzala ovu zimu vani.
|
||
beba
Nedavno posijan Pridružen: 07 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pinus odusevljena sam tvojom kolekcijom...svaka cast...
|
||
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasne četinjaće! Kapa dolje!
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stvarno predivno ! |
||
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav svima! Ja imam lavandu već par godina, preživjela je prošlu zimu, a bilo je i -18, živim u Hrvatskom zagorju. mislim da je to tzv. lavanda budrovka, jer originalna lavanda je negdje u italiji ili španjolskoj ako se ne varam. ja sam ih kupila u Zagrebu u Bauhausu. Bile su male , a sad su lijepe okrugle, bogato cvatu... Prije zime ih samo ogrnem koliko mogu sa zemljom. posađene su blizu zida na južnoj strani. Mislim da bi i ružmarin prezimio na takvom mjestu ali nikako da dođem do njega.
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moja lavanda budrovka je stara 8 god. i okrenuta ja na sjeveroistok, nikad joj ništa nije bilo, podnosi duboki rez nakon cvatnje, i svake godine je sve gušća, ljepša i ljepše cvate. Nije an balkonu negu u cvjetnjaku kraj vikendice. Mislim da ako se zasadi u veliku posudu da bi na balkonu uspjevala. Ja sam na balkonu godinama imala zasađen šimšir, samo sam ga na jesen okružila teglama sa zemljom, okrenut je bio prema sjeveru i lijepo je uspjevao.
|
||
suzyy
Novo sjeme Pridružen: 15 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
četinjaće su predivne,svaka čast
|
||
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja vas molim za jedan savjet što se tiče moga balkončića.
Zadnjih 20 godina moja majka stavlja lize na balkon, sve je to super dok jednog dana ne počnu same od sebe propadati. Balkon mi je na južnoj strani pa po cijele ljetne dane piči sunce po njima. Ove godine majka je odustala od balkonskog cvjeća jer kaže da ne vrijedi. Ali problem je u tome, što naše lize nisu jedine koju su stalno na suncu. Svaka druga kuća u našem zaseocu ima lize i svake godine su predivne, jedino u naše kao da je grom pukao. Zalijevam ih ujutro, pa kad sunce zađe, nekad ih znam i prihraniti, ali još uvijek nisam našla razlog zašto su mi kržljave i zašto se suše? Da li netko zna odgovor? |
||
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
||
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pinus prekrasna kolekcija četinjača i lijepo izgledaju svaka čast
|
||
Uz cvijeće i život je ljepši
|
||
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |