Divlji kesten,uzgoj |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svraka, drvece je najbolje saditi na jesen i zimi, sve dok zemlja nije smrznuta. Ja sam svojevremeno posadila bijeli kesten, koji je sestra uzgojila u casici od jogurta. U vrtu je ubrzo izrastao u lijepo stabalce.
I na moje veselje, uspjela sam sa crvenim kestenom. Proslu jesen sam stratificirala 3 ploda. Evo jedan je sada 2o-ak centimetara.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je ukrasni crveni kesten zapostavljen kao vrtno drvo,ja sam preklane kupio i ove godine vec cveta,snimio sam cvet da vidite da je lep, jos kada ih ima mnogo,verovatno je veliki ukras vrta,mislim ko ima mesta u vrtu. |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant, tvoj kesten je vec lijepo drvce. Ja svojega planiram presaditi na njegovo stalno mjesto na jesen, jedino me zanima, da li ce biti kao i maticno stablo, odnosno ista boja cvijeta. Cini mi se, da bi moj trebao imati tamniju crvenu boju
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle jeseni sam brao plodove kestena...divljeg..kad sam saznao od ljutine sam bacio plodove u vrt,,,,,,po kojem sam razbacao lišće od bukve....i nakon 2 mjeseca su nikli....kad sam prekopavao vrt....nekolicinu sam uništio ,,,,2 sam spasio....super rastu----12 cm visoki
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |