zovin povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilibu moj povrtnjak se sada skroz drugačiji. Više ne orem ne frezam,...Napravila sam sebi 20 gredica, prekrivam sijenom ,slamom, dodala više cvijeća, začinskog bilja,...Meni je naučna fantastika na ovom forumu postaviti slike, zato sam sada aktivna na drugom i tamo su mi slike od prošle godine. Plastenik mi je 5x5, porušen od snijega ,šupalj,...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si lani sadila krumpir ispod slame, kako ti je uspio? moj vrt je isto ugl. prekriven slamom ali nisam nikad krumpir pod slamu stavljala. Nekako imam dojam, bar u našoj klimi, da bolje uspije ako ga rano stavimo negdje sredinom ožujka i nagrćemo nekoliko puta. Kako se boriš sa krumpirovim zlaticama?
nisam sigurna za salate, mislim da je prva četri godišnja doba, a druga lollo rosa...neka me ispravi netko iskusniji,,, Kako je krenula vrtlarska sezona? navratim ponovo...
|
|
'Život je poput vožnje biciklom. Želiš li održati ravnotežu, moraš neprestano ići naprijed. (Albert Einstein)
|
|
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |