Kozja krv - Lonicera |
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
ljubinka
Novo sjeme Pridružen: 05 Ožujak 2014 Lokacija: uk Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://hr.swewe.com/word_show.htm/?244610_2&Lonicera
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ljubinka
Novo sjeme Pridružen: 05 Ožujak 2014 Lokacija: uk Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispricavam se al sam truba za pisanje na forumima, pa adresa stranice nije plava kak bi trebala biti.
Naslov je Svjetska enciklopedija - Lonicera. Htjela sam samo reci da to nije samo ukrasni grm, vec ima i ljekovita svojstva. |
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako imaš načina kako da ti je dostavim vrlo rado ću ti dati već zakorijenjenu. Prošle jeseni sam povalja nekoliko grana i sada baš lijepo tjeraju. Nije jako invazivna, grane mi djeluju kao lijane i zimzelena je.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
drvce lonicere
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk odlična ideja, super izgleda.
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PozdravProšle godine sam polegla par grana Lonicere sa namjerom da se ožile.Povaljenice sam lagano učvrstila žicom,pokrila zemljom.Ni jedna nije pustila žileU čemu sam pogriješila?????
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguće da u zemlji nije bio dio s jednim parom listova. Listovi se naravno odstrane, a iz tog dijela raste korjen. Inače Loniceru je zbilja lako razmnožiti. Odreži jednostavno reznice (otkini donje listove) i stavi ih u vodu. Za relativno kratko vrijeme će se ožiliti.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavjVk predivna moja je najednom ocvala
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mari!
Ove godine je za lonicere bilo prejako sunce, zato su brzo ocvale. Ovaj moj grmić ove godine ima dosta žućkastih cvjetova i još nisam otkrila zbog čega mijenja boju. |
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Slavujce,pa ovo drvce koje si napravila je stvarno zadivljujuce,Loniceru volim,ali ovako nesto jos nisam videla,svaka cast za ideju
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujčice koliko je biljaka upleteno u drvce?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prošle zime je snijeg prelomio pola stabalca ali još je lijep grmić. Ovog ljeta ju je napala pepelnica i počela je odbacivati listove. Sada na drvcetu ima starih i novih listova, crvenih bobica i cvjetova. Prošle godine je tri puta cvjetala. |
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru. Tvoje dvije ću tako uplesti da daju različite cvjetove na stabalcetu. Što si koristila kao potporu da ih drži uspravno?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, lonicere, koje sam ti poslala su penjačice i od njih nećeš dobiti stabalce. Mislim da je bolje da posadiš svaku posebno jer su različite.
Potpora mom stabalcu je odrezano stablo kruške. |
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja je lonicera ove godine imala kratku cvatnju, nisam znala zašto, ovdje sam našla odgovor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |