pomoć sa nametnicima i stetnicima |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
ribar
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze li mi neko strucan pomoci , imamo njivu pored kuce ,na jednoj polovini je zemlja dobra ali na drugoj ne ,sva je nekako supljikava i puna mrava i nekih crvenih buba koje se po tri cetiri kace jedna za drugu ,napadaju zelje ,rotkvice i rikulu pa su im listovi izbuseni ko svic.sir
inace sve sto posadim ili posijem na taj dio slabo nice . Moze limi neko pomoci strucnim savjetom kako poboljsati zemljiste i unistiti insekte ali bez hemikalija ako je moguce. Hvala unaprijed |
|
Sponzorirani linkovi | |
IvanOs
Već proklijao 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako u mnogim knjigama o cvijeću piše da lisne uši ne vole lavandu i da ju treba saditi uz ruže kako bi se riješili lisnih uši u praksi to baš i nije tako što možete vidjeti na slici.
Ruže su mi uz lavandu ali to ništa ne pomaže. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da još nije sezona, ali... Kod mene je upalilo špricanje ruže penjačice nesoljenom vodom u kojoj se kuhao krumpir u ljusci. Špricati po potrebi, više dana za redom, dok ne vidite da su uši nestale.
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |