Dinin dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da mi se nece desiti ovo
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dinii,držim ti plačeve da ti sve uspijeee,i probuja i rascvijeta..samo ne žuri da iznosiš vani,pogledaj vremena kao da smo tek u zimu ušli
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajevo, ljubavi moja!!!
Prekrasno, prekrasno....
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Staklenici su super - da ideja je prava, prozorska stakla već imaju okvir i to je to. Morati ću dogodine i ja tako riješiti svoje cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja sa prozorima, samo nažalost nemam tako veliku terasu da ih tamo stavim.
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |