Medinila - Medinilla magnifica |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... mogu misliti kako si sretna i nestrpljiva,tko nebi bio.
Ono što sam ti poslikala na mojoj što je trebao biti pup (bio ali već suhi),sad ima dva nova malecka pupa i nadam se da ću biti razdragana kao i ti.Poslikat ću ti i pokazati.
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde, jedva čekam da je vidim. Skupa ćemo se radovati.
Aj hvala bogu da barem jedna osoba postoji na ovome forumu koja ima ovu neopisivu biljku. Samo da znate da nikada ne bi požalili da je imate.. Oduševljava iz dana u dan. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja, mislim da moj iduci posjet nekom ducanu sa biljcicama nece proci bez ovog predivnog cvijeta.... sve vise ga gledam i sve manje mogu odoljeti... :))) koliko cesto cvate i koliko dugo drzi cvijet??? Mirjam, cestitam na pupoljku.. uz malo ljubavi prosvast ce najljepsi cvijet :))
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirjam, preslatki su. Ma samo čekaj, oduševit ćeš se. Samo ti nju zalijevaj da bude stalno vlažna i prihranjuj je jedanput u 10 dana i vidjet ćeš kako brzo raste. Moji su bili isto toliki prije mjesec dana a vidi sada. Imam i ja takve male samo na drugim listovima. Ove godine će imati tri pupoljka, ali iz svaka dva lista tjera nova dva lista, a na kraju ovi doljnji ti otpadnu kad gornji dosegnu veličinu doljnjih.
Marti, nećeš pogriješiti, ja po nekoliko puta dnevno obilazim taj cvijet i ne mogu odoljeti a da joj ne tepam. Pošto sam je dobila ove godine, ne znam koliko će dugo imati cvijet. Ali po veličini pupoljaka-svaki će imati različito vrijeme cvatnje. Pročitala sam da cvijeta cijelo ljeto. |
|
|
|
Marti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
:)) mislim da idemo po nju poslije uskrsa... i po madagaskarski jasmin :)))
|
|
Marti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja bila sam danas u Pevecu i vidjela sam ju... ali nekako mi je bilo skupo dati 100 kn (na snizenju) za rascvali cvijet... vec su se poceli susiti... :((( bas sam bila tuzna...
mislim si kako ce za tjedan dana biti na smizenju a ionako necu moci uzivati u cvijetu...
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Marti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
polako, kupit cu samo da sredim ostale stvari... malo mi je skupo u ovom trenu... mozda iduci mejsec...
do tada uzivam u tvojim slikicama :)))
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja ljepota.Moji pupići rastu ali mislim da ću umrijeti od nestrpljenja dok dočekam ovaj tvoj prizor. STVARNO SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR !!!
|
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
][/URL]...rastemo po malo...
|
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bez brige, imam osjećaj da su takvi mali bili prije tjedan dana. Ma evo njih za mjesec dana će biti kao moji-vjeruj mi, samo ju moraš prihranjivati.
|
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja,ovo sam ti morala javiti.Moji pupići napreduju krasno ali na drugoj stabljici novi pupić.Možda nikne još koji ali ovaj jedan sigurno napreduje.Baš sam sretnica i sve više vjerujem da će mi uistinu procvijetati.
|
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma hoće, ali ove koji ti tek izlaze, moraš ih stalno vlažiti da ne budu suhi.
|
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
][/URL] Morala sam je odmah fotkati da ti pokažem kako napreduju moji cvijetići. URL][/URL] Ovo je "beba pupoljčić" na drugoj stabljici.
|
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, jesam ti rekla, samo strpljenja....sretno!!!
Ja svoje grozdove čekam da procvjetaju, samo što nisu. Šaljem slikice čim procvjetaju. |
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |