Petrinja |
Odgovori |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Listopad 2007 u 11:24 |
Danas sam shvatila da ako ne počnem nikada nećete vidjeti Petrinju, pa evo krenula sam od parka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još malo parka
Danas sam tek vidjela da je Petrinja jedan grad sa mnoštvo drvoreda |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovoj lipi je mjesto na jednom drugom topiću, ali kako je ona Petrinjska neka bude tu:
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ono što su izdvojili profesionalci i gradsk oci možete pogledati ovdje
http://www.destinacije.com/i_karte_rez.asp?lang=hr&p=Petrinja&t=opis_slike&pg=1&prikaz=thumbs&news= |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je to cudno...prolazis pored nekih stvari svaki dan i ne primjecujes ih. Tek kad krenes slikati nesto da pokazes drugima, onda tek vidis koliko je lijepo i sta tu zapravo sve ima. Vjerujem da si se i ti tako osjecala kad si primjetila da u Petrinji ima puno drvoreda. A koliko puta si do sada prosla tuda?
Ja mislim da bi i meni bilo tako kad bi bila u Sibeniku i isla malo slikati po gradu. Puno puta sam neke stvari primjetila samo zato jer sam pogledala kojeg to vraga turisti slikaju ili sta gledaju recimo u starom gradu...pa onda pogledam i ja i vidim recimo neki grb na nekoj staroj kuci ili neki drugi detalj koji nikad nisam primjetila. Bravo za trud TeaK ...svidja mi se park, lijepo izgleda sad u jesen. I hvala za ovaj link...ajme koliko tu slika ima....najprije sam pogledala Petrinju....lijep grad (naravno da nikad nisam bila), a odmah zatim isla trazit Slapove Krke. |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Aurora Petrinja i Slapovi Krke su si tak blizu da ti to nemrem opisat
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš me razveselila ova razglednica Petrinje!!!
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A draga moja, kakve to veze ima? Najprije sam gledala ono sto je tvom, a onda ono sto je mom srcu milo. Kad si nam vec link stavila... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šala draga, šala, znam da je link dobar i meni je dobro poslužio.....
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima stvarno krasnih slika...nisam ni znala da u Hrvatskoj (i Sloveniji) ima toliko slapova....
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa morali smo nešto i janezima dati.....
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, ponovo se iznenadim kako su nam gradovi lijepi i uređeni
Tea
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |