:) Gipsići i ostali materijali |
Odgovori |
Korisnik | |
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 14:06 |
Bila jednom jedna moja tema s gipsićima i sl.(odljevci od gipsa) ali to je bilo jako jako davno pa se "izgubila"pri renoviranju foruma...
Prije 10-15 godina prijateljima i sebi izradila sam jaslice i nakon toliko Božića,ovce su se pogubile,mirise zlato i tamjan je nečastivi popalio i moda se promijenila pa su mi se obratili za servis jaslica.Neki likovi su servisirani,a večina napravljena ponovno s još nekoliko narudžbi...evo |
|
Sponzorirani linkovi | |
maslina55
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslina55
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad mala modna revija i makeover
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su prelijepi! Svi zrače vedrinom i čistoćom, baš onak kak mora biti za Božić!
Lijepo obrađeno i oslikano!!! A gdje su nabavljeni kalupi ??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
maslina55
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije 10-15 godina u jednom hobby dučanu (mislim Chemaco ali dok je bio preko puta Filozofskog fakulteta).Kalupi nisu od tvrde plastike nego mekani,dvodjelni koji se spajaju još za vrijeme stvrdnjavanja.Treba malo prakse...
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo,svaka čast umjetnici
|
|
maslina55
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za osobne potrebe ovih blagdana...
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su zgodni svi ovi ukrasi.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |