Drvena bižuterija |
Odgovori |
Korisnik | |
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 09:14 |
Evo nekoliko đinđi minđi, napravljenih ovih dana.
P.S. Moj prvi izlet u izradi nakita |
|
Sponzorirani linkovi | |
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je fora
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Sunshine32
Novo sjeme Pridružen: 17 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo izgleda, samo bih ti još nešto predložio: Znaš li šta je postupak 'gorenja' drveta? Ne mislim bukvalno naravno :) Nego 'graviranje' na površini drveta uz pomoć visoke temperature. Tom stvarčicom možeš dodatno dekorirati ove istaknute površine drveta kako bi bile personalizirane (npr. ime ili inicijale možeš ugravirati) i onda bi po mom mišljenju bilo još zanimljivije. :) |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunshine32 vidio sam taj postupak, tako da sam i sam s lemilicom "pisao" i črčkao, po drvetu!
Ide glatko, i jednostavno! Tnx, na savjetu! |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |