Slapovi Krke |
Odgovori |
Korisnik | ||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Rujan 2007 u 22:19 |
|
Krka je nešto prelijepo....bila sam 5-6 puta i kupala se ...sa kupačim .. i plivala ispod mosta
i vješala se za plutače....pravi jacuzi....suppppper!!! Ne mogu a da ne stavim i ja koju sličicu ... |
||
Sponzorirani linkovi | ||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aurora, ja mislim da se ovi moji neće prepoznati... sami furešti... |
||
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasna je Krka uvijek posebna
Evo vam slika sa Krke od ove godine da vidite što joj je šuša napravila
Neda mi se sada izvlačiti samo neke slikice pa vam stavljam cijelu reportažu koju sam radila mojim prijateljima na mom omiljenom meteo forumu.
Ove godine odlučila sam djecu odvesti do Krke. U planu je bilo i više od Skradinskog buka ali zbog približavanja fronte nakon dojave iz povjerljivog izvora :wink: nismo se dalje usudili sa klincima eksperimentirati.
Krka prekrasna kao i uvijek ali sa sjetom promatrala sam kako je suša i tu uzela svoj danak.
Samo potočić u proljeće će nadam se biti i bujica :wink:
I tu bi trebala biti voda no i ovo ima svoje čari (sedra dolazi do izražaja)
"Mama ima li u ovoj spilji kako se ono kaže - siga?" :lol: :lol: Baš sam grozna no ovo je bilo tako simpa da sam ih odlučila odvesti slijedeći puta do Cerovačkih pećina da djeca vide stalaktite i stalagmite. Ma možemo mi to :lol: :lol: Ćemu sve neće poslužiti ova dotrajala osovina I onda stiže dojava "Fronta je nad Zadrom nešto bi moglo doć do Šibenika u slj uru vrimena"
Ajmo dico kući sprema se nevera :lol: :lol: Ažurirao gogica - 23 Listopad 2007 u 05:36 |
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ovo su slike za uživanje, fenomenalno!
|
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Goge, predivne slike, iako se suša vidi, ali... kao što je aurora navela, ne bi se vidjeli detalji ispod vode!!!
za maminu ekipu!!!! Niti moji nisu baš puno veći!!! |
||
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo je sve što mogu reći na ove ljepote , o globalnom zatopljenju i sl. nekom drugom zgodom,
za malene
|
||
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
slike su predivne!!
ps. a ovu osovinu imam negdje na nekoj od slika |
||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
potpisujem, samo moji su malo manji..... Ažurirao TeaK - 24 Listopad 2007 u 13:27 |
||
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
potpisujem, samo moji su viši od mene... košarkaši... |
||
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Goge,slike su
|
||
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
aaah...utapam se u vodenkastom zelenilu ovih divnih prizora! Hvala!
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Goge, ove godine bih konačno i ja sa svojim sinom (4 g.) i mužem htjela otići na slapove Krke, jer mi nisu daleko.Nadam se da se neće iskomplicirati...
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kad gledam ove slike ,vracaju se divne uspomene
|
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |