Poklanjam |
Odgovori |
Korisnik | |
mrnjau
Novo sjeme Pridružen: 11 Studeni 2014 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Studeni 2014 u 21:09 |
Poklanjam salvete, dvadesetak motiva više komada, cca puna velika žuta koverta i dio decoupage papira (dio sam iskoristila) i crackle lak + još neke sitnice (quilling papir, quilling alat s prorezom, mehanizam za sat i štapići za silikonski pištolj i "french knitting dolly".
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mrnjau
Novo sjeme Pridružen: 11 Studeni 2014 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Khm, dakle, ovaj forum sam našla dok sam tražila savjete za izradu decoupagea. Pošto nisam nikad se stvarno time bavila već sam zbog svog posla morala naučiti neke osnove nisam se registrirala ni komunicirala na forumu.
Ove materijale sam htjela pokloniti ovdje jer mi je ovaj forum pomogao u radu ali pošto nemam mogučnost slanja/primanja poruka a ne namjeravam ostavljati svoj mail ovdje ne vidim na koji način bi trebala kontaktirati zainteresirane tako da...žao mi je. Pozdrav. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mrnjau, dobrodošla na forum. Ovdje možeš naći neke odgovore radi lakšeg snalaženja na forumu.
E-mail može poslati svaki član foruma na način da ode na tvoj profil i s linka pošalji e-mail pošalje ti e-mail poruku, tako da, komunikacija je uvijek moguća
|
|
Mirjana Ivan Krk
Novo sjeme Pridružen: 13 Siječanj 2015 Lokacija: Krk Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok,
da li su poklonjene salvete? Ja sam zainteresirana za njih :-) |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |