I 3. akcija uspješno obavljena!!! |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj kako,slatko,baš nam je bilo super.
A taj kuštravi momčić je moj mlađi brat,ma nije li presladak
|
|
Ivana-Mia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK zašto nisi stavila još slika?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,toliko ste škljocali tim aparatima cijelo vrijeme a slika tako malo.Aj kad već govorimo tko je tko na slikama.Ona curica kraj svog kuštravog brata je Ivana-Mia
Admine,kad si spomenuo ono-da je barem više tako nečega-ja,naravno,imam novu ideju.Tak da,kaj se mene tiče,bude još tih "packarija"
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to se traži!!!!!!!!!
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, sad si me tek sjetila da si neki dan još spmenula novu ideju...jedva čekam da čujem!!!!!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve dok ima ljudi, velikog i dobrog srca, poput vas, ima nade za ovaj svijet! Natjerali ste mi suze u oči i baš sam ponosna na sve vas!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaslužujute moj duboki nakon.. ljudi moji legende ste!!!
|
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje iskreno poštovanje svima koji su u ovu akciju uložili svoje vrijeme i trud, uz želju da vam život istim vrati. Svakako više od zadovoljstva koje vam je samo sudjelovanje pružilo. Posebno mladima, dokaz ste da ovaj kamenčić ima šanse (p)ostati lijepo mjesto za život.
A ti Bubamaro, Zlico Od Opaka zračiš unutarnjom i vanjskom ljepotom (i ovako virtualno) da to ne može promijeniti ni tako sjajna fotka TeeK Od Opaka . Ma zapravo već otprije mi se čini da bi ti pasao i nick Pčelica Maja.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su zaista prekrasne, a dječica pogotovo!!!
Vide se zadovoljna lica i "male" i "velike" djece.
Drago mi je da ste uspjele i u ovoj akciji.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za svih vas i za Miu, koja je uključila brata, cvima nam je zapeo za oko, za ukrase koji su prepreprekrasni, a najviše za vas i našeg admina, koji pomno prati, organizira, sakuplja, daruje - bravo za sve vrijedne ljude i pametne glavice, koje su osmislile jednu tako predivnu akciju.
Jako sam ponosna što sam i ja dio toga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad sam pogledala ljudi moji zaista sam ponosna kaj se druzim s Vama...jako su lijepe slike, svi ste super, malisani su sjajni i ....idemo dalje!!!!!!!
|
|
Ivana-Mia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno jassi da idemo dalje,ali sa našim projektim,a ne u političkom smislu.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi divni ste
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma prekrasno ljudi....
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |