Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 123124125 |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ubrzo će proljeće pa ću i ja češće svraćati i šetkati u jednom od mojih omiljenih vrtova.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo sam prošetala tvojim vrtom i mogu samo reći da mi je baš nekako žao što te nema na tvojoj temi... U ovom vrtu da se baš ništa ne promijeni, bilo bi savršeno i vrijedno slikati i nekoliko puta... Nadam se da ćeš nas razveseliti kojom ovogodišnjom slikom
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva ljepota. Vrt kao u priči. Predivno.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posjeti
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, evo ja malo navratih...
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija , dosetala sam , htjela sam vidjeti da li ima koja nova slikica !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja opet tu... ...primi puno kišnih pozdrava!
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam se vratila u Anastazijin vrt koji mi je u sjećanju ostao po hostama. A sada ne znam što bih izdvojila kao favorit.
Kamenjar, gredica kod drvene kućice sa ciglenim zidom koji ju dijeli na dva dijela (dio s lavandom i dio s trajnicama), mirni kutak, sukulenti, cvjetni "zarez" uz kosinu... Još samo jedna riječ...........DIVNO!! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na lijepim riječima
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 123124125 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |