Pepeo od peleta |
Odgovori |
Korisnik | |
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 21:11 |
Lijepo pozdravljam,
Nisam nigdje našla ništa vezano za pepeo od Peleta. Grijem se na pelete, pa me zanima da li taj pepeo može u vrt, komposter, da li je to zdravo za vrt ili štetno. Hvala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kojeg drveta su radite palete???
iako bi svaki pepeo od drveta bio koristan za vrt, naravno u malim količinama i ako se ne pretjeruje. Naši stari su uvijek bacali pepeo po vrtu, jesen ili proljeće nisam siguran više, morao bih se malo raspitati |
|
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru,
peleta ima više vrsta, svaka tvornica prozivodi od različitog otpadnog materijala (drva) bukva, jela, hrast, kako gdje kupim pelete pogledat ću na vreći specifikaciju .. u zadnje vrijeme kupujem pelete od Prima Namještaj, a prije toga sam kupovala u Delnicama, a još prije toga svugdje tako da je svašta prošlo kroz moje peći na pelete. Nekako mi bude žao bacit sav taj pepel ... ok znam da se to koristi u malim količinama, pa možda bar malo da si spremim tog pepela.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa zar od paleta ne bih trebalo biti jako malo pepela i otpada?
|
|
Rokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ne znam kolko ima peć na drva ... al mogu ti slikat kolko ima nakon tjedan dana u mojoj peći. Nakon 1 dana grijanja nema puno, al nemaš potrebe čistit peć svaki dan tako da se u tjedan dana nakupi. Opet ..ovisi o vrsti i kvaliteti peleta. Od nekih ima više pepela i otpada, a od nekih manje.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bolje je bacati pepeo u jesen, poslije jesenskog oranja. Na proljeće se sve lijepo zatanjura i to je to.. Bar mi tako radimo, za druge ne znam . |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Rokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala :)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |