Darujmo jedan cvijet za ljepši svijet…. |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima.nebum komentirala ništ ......osim da mi se čini kako ste u krivom kafiću
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za ekipu!
Franjice legenda si!!! Nisi uz sve nedaće odustala od sudjelovanja u ovoj akciji!!! |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je predivno kao i svaki put....
I da ovaj put smo mijesto okupljanaj malo promjenili ali ni to nije utjecalo na daljni uspješan tijek radnje :o)) I ovoga puta smo podjelii civjeće za sve kucice u kojima zive dijeca i sos mame i naravno kucicu za goste.... Tako da smo donjeli preko 1000Sadnica raznog vrtnog cvijeća.... Koje su odmah bile i zasadite.... Na žalost ovoga puta nismo im pomagali u sadnji jer smo se okupili u nesto manjem broju nego zadnji put pa nismo bili u mogucnosti.... ali i ovako je ispalo super.... Hvala jos jednom svima koji su sudjelovali na bilo koji nacin da se ovo ostvari.... |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast ekipi koja se uputila i malo razveselila stanovnike ladimirevaca :)))
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice ti si trebala biti fotoreporter jer ti to odlično ide svima vama samo pohvale i mislim si mislim,stvarno sam mogla biti dio toga,fućkaš kopanje gredica,a ona mala curička sa kanticom je zakon
e da..moram se pohvaliti da sam uživo imala čast vidjeti kaćine uratke..i ostala bez teksta naravno |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi super ste,svaka cast..drago mi je da je i jedan mali djelic mene putovao s vama,hvala svima koji su se pobrinuli da moji radovi dođu gdje treba...shasha i tebi puno hvala,i tebi kontesa,drago mi je da su ti se svidjeli radovi..narode imate moj naklon
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... i teče, teče jedan slap a taj san o slapu da bi mogao sjati i moja mala kaplja pomaže ga tkati...
srce do srca - ljubav, cvijetić do cvijetića - cvjetnjak... forumaš do forumaša - pa ma gdje bili i ma koji način se okupili i darivali dio sebe - RADOST djeci Ladimirevaca!
|
|
Bugojanac
Novo sjeme Pridružen: 14 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sad sam pregledao što ste to vi radili, pa svaka Vam čast! Učinili ste sretnima i mame i djecu, a i SEBE, mislim da Vam je svima duša ispunjena. Mislim da je vrijedilo truda, svi koji ste bili tamo, dobili ste najveće hvala od najdražih Božjih bića i to Vam je najveća plaća za Vaš rad.Superrrr! Bravoooo!
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima jedno veliko hvala što ste razveselili dječicu, a ja već sad rezerviram vrijeme za jesen.
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA SVIMA KOJI STE DJECI ULJEPŠALI ŽIVOT U NJIHOVIM VRTOVIMA!!!
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da se i ja malo javim. malo sam u gužvi pa me baš nema,samo tu i tamo preletim i to je to. Želim se samo zahvaliti svima koji su pomogli da i ova akcija uspije. Puno hvala svima na trudu i poklonim za djecu. I nadam se da ćemo se na idućoj akciji okupiti u još većem broju. Hvala
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....... slažem se s tobom....... Drago mi je da vam je bilo lijepo i da se sve ipak izorgan iziralo i naravno da mi je žao što nisam bila tamo.... |
|
jelence1301
Novo sjeme Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok svima!
Evo se javljam iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci kako bismo vam svima od srca zahvalili na vašoj posjeti i svim divnim poklonima a posebno dobroj volji i želji da uljepšate živote naše djece!
I djeca i zaposlenici raduju se budućim druženjima
Evo i sličice koju je jedna djevojčica za vas nacrtala:
i pjesmice koje su djeca na temu cvijeća pisala:
Da sam ruža
Ja sam crvena ruža.
Željela sam biti u vrtu. Ne molim da me netko otkine. Volim kada me netko zalijeva. Oštra sam zato što imam bodlje. Lijepa sam. Volim kada netko brine o meni. CVIJET Bože, hvala ti za cvijet, koji voli cijeli svijet, a taj cvijet je seka moja, koja jedva čeka da dođem u zagrljaj njen. Kao brod što morem plovi, i ona tako radosno stoji i satove broji da se sa mnom spoji. (napisala ih je djevojčica s posebnim potrebama) Još jednom veeeeliko hvala svima koji su sudjelovali u akciji!
teta Jelena i teta Sanja |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliki pozdrav i dječici i tetama
šta reči za crtež i pjesmice....divni su
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima u SOS selu.I mi se takođe radujemo tim druženjima
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep crtez a pogotovu pjesmice ...i jako lijepo od vas sto pokusavate pomoci ovoj djeci !!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velika pusa svima u SOS Ladimirevci, slika prekrasna a pjesme izmamile suze! HVALA VAMA!
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svim tetama i dječici.
|
|
jelence1301
Novo sjeme Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi forumaši,
i na službenim stranicama SOS Dječjeg sela Hrvatska nalazi se članak o vašoj posjeti, uz sličice... evo link: http://www.sos-dsh.hr/hrv/index.asp?p=novosti |
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Ladimirevcima i svoj krasnoj dječici i njihovim mamama!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |