Moj kreativni nered |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene opet malo sa novim slikicama ..
u mom vrtu .. opet jagode .. nisam pojma imala da u tako kratko vrijeme ponovo cvatu i daju plod pa pomidori paprike ne znam sta je ovo crno na dnu ove tamno zelene paprike .. Kelj pupčar malo đungle opet malo pomidori ... lubenica pusa svima .. odoh spavat .. baš sam noćna ptica a ujutro se treba rano dignut Edit: ne vide se sve slike, sutra ću to sredit ...
|
|
Ja samo znam da ništa ne znam
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li smisla nešto posaditi na mjesto di su bili pomidori. Danas sam ih sve počupala, svi su oboljeli od plemenjače. a pošto je pomidora bilo puno, sad mi je vrt baš prazan :(
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene isto - samo ih još nisam počupala. Gotovo da ih nismo ni probali, možda nekih tri, četiri kile od šezdesetak stabiljki paradajza. Užas. Na njihovo mjesto ne budem ništa sadila.
|
|
Rokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma užas :( valjda će sljedeća godina bit bolja
|
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako imaš sjemena tagetes-a (kadifice), nevena.... posij, do jeseni (kažu da će biti do kasna..) će se formirati biljčice, oplemeniti malo zemlju, a korova za čupati će biti manje... a na godinu... uz malo popela....nanovo s pomidorima... (to bi ja napravila, a ti razmisli...)
LP |
|
Rokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NinettA hvala, pogledat ću ako mi je šta ostalo sjemena, mislim da je ... vjerovatno ću tako i napravit a popela imam još nešto malo u vrećici, ostalo mi još od kako sam puževe tjerala iz vrta .. pa ga mogu i sad pobacat po dijelu di su bili pomidori
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ću s pepelom, pa i s malo vapna... radi dezinfekcije zemlje, jer imam mali vrt pa nemam kuda svake godine seliti paradajze, tako da ih sadim gotovo na istom mjestu.
|
|
Rokolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliki zagrljaj sa sunčanog Grobnika ...vrtni radovi skoro privedeni kraju
bit će i slika, samo da se sjetim kako ih postavit |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |