"kotač" za sijanje |
Odgovori |
Korisnik | |
Kr1stian
Novo sjeme Pridružen: 13 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:46 |
Pozdrav svima
Unapred se ispricavam ak je ovo krivi pod forum za ovu temu, slobodno se premjesti ak ima koje primjerenije mjesto :) Zanima me ak neko zna gde bi se u Hrvatskoj moglo nabaviti ovak nekaj http://www.wolf-garten.org/index.php?id=648&tx_sytproductdb_pi13[showUid]=82&cHash=5644eba7ce http://www.wolf-garten.org/index.php?id=648&tx_sytproductdb_pi13[showUid]=83&cHash=9eaa01b226 Nažalost naši ducani nisu skloni baš prevec stavljti sve kaj drže na svoje internet stranice pa mi je teško najti tak nekaj :( Unapred fala na informacijama. |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tesko .
mozda bi bilo lakse pronaci na ebay-u pa naruciti iz vana.
|
|
Kr1stian
Novo sjeme Pridružen: 13 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našel sam tocno takvog na e-bayu .. ali nažalost prodavac ne šalje u Hrvatsku :(
|
|
Kr1stian
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ostavim jednu informaciju za one koji su možda u potrazi sa istom stvari.
Cijeli "wolf garten" asortiman alata, ukljucujuci i gore navedene sijače ima Motorama iz Zagreba. (www.motorama.hr ) Ja sam kupil ovog sa drugog linka u prvom postu, cjena je oko 90KN.. dolazi mi poštom u srijedu |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takve sijačice Wolf firme sam vidjela prošle godine na vrtnom odjelu Bauhausa. Odmah kupi i štap, onaj univerzalni na "klik" sistem, na koji se samo pritiskom može promijeniti alat. (grablje i motike raznih veličina i namjena).
|
|
samira
Novo sjeme Pridružen: 02 Ožujak 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene zanima gdje ima ovj kotac i koliko kosta? hvala
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prava stvar, zašto si ne olakšati rad u vrtu.
Za kupiti raznoraznih gluposti, a prave stvari nigdje. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |