Kućna sreća - Helxine soleirolii |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
božicamala mojoj mami je tako već i više od dvadesetak godina u vrtu, to mi je jedna od najljepših niskih prekrivačica tla
|
|
Sponzorirani linkovi | |
božicamala
Novo sjeme Pridružen: 21 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam jedan dio vrta morala iznivelirati pa sam dio kućne sreće zatrpala slojem zemlje.
Sada nestrpljivo očekujem hoće li se moći probiti na površinu?
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
božicamala
Novo sjeme Pridružen: 21 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super izgledaju obadvije.
Ja sam se brinula bezpotrebno da moja srećica neće moći izaći ispod zemlje koju sam nasula. J oš samo da naučim postaviti slike pa da se možete i vi diviti toj ljepoti mojeg malog vrta.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
božicamala, hvala, ma ona nikne gdje god komadić nje slučajno dođe, a divno ju je vidjeti tako nježnu, a opet žilavu biljčicu.
Imaš problem sa postavljanjem slika. Evo ti uputa, vrlo je jednostavno, samo ju slijedi klik Kako staviti slike |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kućna sreća počela cvjetati
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj Slavuj, koliko je ima i kako je lijepa!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fajka
Novo sjeme Pridružen: 20 Ožujak 2010 Lokacija: Bosni i Hercegovini Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna je ali kaaaakoooo kupujem vec desetu po redu i gledam je ,eto izgleda da sam i nju ubila.A radim sve kako ste napisali
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |