OBAVIJEST SVIM ČLANOVIMA |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 10:05 |
Poštovani članovi i posjetitelji Cvijet.info portala i foruma, Obavijest: Pozivamo Vas na malu suradnju i pomoć oko popunjavanja galerija slika naših gradova na portalu. Neke gradove smo već stavili i polako povećavamo njihov broj, a da bi to ubrzali trebamo i Vašu pomoć.
Tko može sudjelovati: Kako pomoći: -Ukoliko imate slika od svoga grada ili nekog drugog grada kojeg ste posjetili, a fotografirali ste njegove prirodne ljepote i želite to podijeliti sa drugim ljudima, tada nam se javite. -Izaberite barem 10-tak fotografija(ako može i više ) određenog grada. * -I te fotografije nam pošaljete zajedno sa imenom grada na mail adresu cvijet.info@gmail.com A mi ćemo ih pogledati i staviti na portal zajedno sa ostalim gradovima lijepe naše ovdje…. HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * Sa fotografijama bi željeli pokazati kako su pojedini gradovi lijepi, kako su gradovi uređeni sa cvijećem,biljkama, parkovima i sl. Naravno pošaljite i prepoznatljivosti i Vašeg grada ali neka bude u prvom planu pokazivanje raskoši biljnog svijeta u njemu. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može i ovako a može i mailom. poneke galerije imaju jako puno stranica i slike su onda dosta "razbacane" pa otezava posao"
pa zato slanjem na mail sve to znatno ubrzava.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li se mogu slati i slike iz drugih država np BiH
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može.
ali neka budu na cvijetnu tematiku. znaci pokazivanje pojedinog grada kroz njegovo uređenje biljkama
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali mogu i sela ili samo gradovi?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu i sela.... naravno ako su ljiepo zeleno - šarena
|
|
Wally
Novo sjeme Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li moraju biti vlastite slike, ili možemo slati i tuđe?
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako mogu pokazati moj grad kroz uređenje biljkama?
Biljaka sve manje kao i drveća.
Npr. na mojoj slici "Belišće"- Upravna zgrada je bila vila osnivača papirne i drvne tvornice , jedna od znamenitosti grada. Prije je bila okružena drvećem, grmljem, cvijećem- mali park i klupe u njemu. Sada je ostalo par drveta, sve popločeno.
Ako snimam samo biljke, kako ću druge upoznati sa gradom?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biti ce napravljene galerije slika od naselja. tkao kada se uđe u galeriju belišće vidjeti ce se parkovi, drveće,cvijeće. pokoja zgrada,cesta i druga okruzenja u pozadini. grad kao grad se svugdje moe naci ali uređenje grada i onu sareniju stranu grad se tesko moze vidjeti.
a zasto ne bi mogla biti jedna slika sa tih par drveca u betonu i upravna zgrada u pozadini. naravno da su biljke u prvom planu :o))
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu biti i tuđe ukoliko imate dopuštenje autora
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ću slikati kada dođe proljeće i sve bude rascvijetano!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ću poslati slike Daruvara i njegovog jedinstvenog parka u proljeće kad se sve rascvjeta
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trenutno mogu poslati samo blatne slike grada,a to nam nije tema. Strpimo se do proljeća
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam šta je sa slika koje sam poslala mailom ,slike Fojnice
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam tek sad vidio.Mislim da ima malo sela koje su po ljeti tako uređene kao Babotok,a slike ima podosta pod moj grad u slikama selo Babotok.Mene malo ljuti što se uvjek bira januređenij grad,ne mislim sad tu na Vas vec na turističku zajednicu.Grad iz proračuna ovlasti neku firmu i ona uređuje parkove ,a mi na selu ne dobijemo od nikoga ništa sve sami financiramo,pflance,zemlju,sadnja,prihrana , voda i to se malo cijeni.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |