koje je ovo drvo?? |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje je ovo drvo
|
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih rekla platana.
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Miro K, to ti je gorski javor
|
|
vesna277
Upravo klijam Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je katalpa...
|
|
Nestati ne znači i izgubiti
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
acer pseudoplatanos,vrsta javora
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
glicinija-wisteria bi mogla biti
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, mislim da nije. Čekat ću još neko mišljenje... Hvala na trudu
|
|
Rijeka
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni lici na mladi ruj.....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mira možda je Gleditsia triacanthos "Sunburst".
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, hvala svima!
Nisam napisala, napomenula da mi se čini da je cvijet na pomolu ( na jednoj slici se to vidi) pa bi to mogla biti Robinia hispida i li Robinia pseudoakacia ili čak Robinia Robinia pseudoacacia 'Purple Robe' varijetet...
Grane su mekane i nema trnja, lišće je mekano, nježno...
Sačekat ću idući tjedan pa će biti cvijeta ( bar mislim da će imati neki roza cvijet) pa ću staviti sliku da zaključimo što je.
|
|
Rijeka
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene podsjeća na Sophoru
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |