Maline |
Odgovori |
Korisnik | |
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Kolovoz 2014 u 14:40 |
Pozdrav svima. Ja sam nova na forumu i nova u vrtlarstvu pa unaprijed isprike ako prekršim neka pravila.
Kupili smo kuću prosle godine i ja jako želim urediti mali povrtnjak na kraju našeg dvorišta. kako bih taj dio ipak nekako vizualno i formalno odvojila od travnjaka i dvorišta planiram posaditi živicu od malina. Oko 10 m. Kome god sam spominjala ovu ideju reklu su mi da cu požaliti jer su maline korov i da će mi izbijati izdanci po čitavom travnjaku i povrtnjaku. Sad vise nisam sigurna da je to dobra ideja. Jako volimo maline i bas sam mislila da je ova živica spoj ugodnog s korisnim. Ima li netko drugi slična iskustva. |
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Božurice, dobro nam došla i želim ti puno uspjeha i zadovoljstva prilikom uređenja svoje nove okućnice. Ovdje ćeš sigurno pronaći puno dobrih savjeta i ideja a jedina "mana" ovog foruma je što je dobrih ideja zaista puno i često se i sama nađem u nedoumici što staviti u svoj vrt jer smo svi naravno prostorno ograničeni. Ali onda se nađe kompromis, nešto zasadim doma a ono što ne mogu gledam u vrtovima ostalih forumaša.
Nemam iskustva sa bobičastim voćem tako da ti ne mogu ponuditi konkretan odgovror ali probaj ovdje tu su "bobičastoznalci". Sretno sa malinama ! http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5555&PN=1&title=bobiasto-voe-ogrozd-maline-kupine |
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu rajski vrtovi. Svakako ću i tamo pokušati naći savijet.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |