radovi malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a meni se sviđaju zečići kao i sve ostalo predivno svaka ćast kaktusčiću
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počet ću se crveniti od toliko pohvala
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monny&mama ;)
|
|
bili cvitak
Pustio korijenje Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno, Mali Kaktus!
|
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tržila sam nešto preko googla i doveo me kod tebe
preslatko |
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusice, tvoji radovi su mi jako lijepi i uredno odrađeni. Posebno mi se sviđaju zidnjaci, ah lijepa stara vremena. Odmah mi je zamirisala i zagrijala me toplina bakine kuhinje. A nadstoljnjake vezene punim vezom bih još dodatno izdvojila jer ne samo da je odabran lijep motiv nego je vidljivo s koliko volje i ljubavi si ih izrađivala. Sve pohvale |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno...ima li šta novoga???....ajde vadi na vidjelo...brzoooo
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost nema ništa novoga,stigla unučica u kuću i baka nema vremena za ručni rad,možda kad malo poraste.Hvala vam.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali katus, ovo je predivno svaka ti čast
slj.jesen ću te zamolit da mi posudiš 2 mustre-snimila sam nekaj prekrasnoga
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zlatne ruke,moja draga! |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusek, možeš mi reći kak se crtaju uzorci za vezenje na tkaninu..probala bi sama nacrtati nešta (u pomanjkanju uzorka za precrtavanje)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam uvijek preko indigo papira!Nacrtaj si prvo na papir pa onda prekopiraj.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi ručni radovi, uredno i pedantno rađeno, birani motivi, odlična kompozicija. Meni se posebno sviđa stoljnjak rađen tehnikom rišeljea (neki ga zovu toledo). Obožavam bijeli vez, što ne znači da su mi ostali radovi manje dragi. Dok sam pregledavala tvoje ručne radove sjetila sam se svoje bake koja je ručno rađen namještaj grube izrade uljepšavala svojim ručnim radovima. Sve je mirisalo na čistoću, štirku. Ah, nostalgija...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusek, više put se vraćam tvoji predivnim vezovima, božićnim i uskrsnim posebno. Vjerujem da imaš ti još toga za pokazati
Ovog adventa nisam ništa božićno izdradila (od veza), sad ću morat započeti jedan milje s uskrsnim motivom, kojeg imam u pripremi. Tolko od mene, za sad..jer se stalno spremam da opet nešto prekopiram ..sve mi je privlačno...znam, sigurno si zabavljena s unucima, pa se ne navraćaš puno ovamo u zadnje vrijeme..Lijepi pozdrav i pusa tvojim ljubljenima |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus, tek sam sad otkrila ovu tvoju temicu! Prekrasne radove radiš! Jako mi se sviđaju.
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |