Male tajne polimerne gline |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nije me bilo "100 godina" na forumu, neki životni prioriteti su se promijenili, ali srce me stalno vuče k vama, s mnogima sam u stalnom kontaktu preko Facebooka i osobno, no red je da se malo iskupim za dugu odsutnost
...zato sam odlučila danas podijeliti s vama još 1 tutorijal, za sve one koji bi željeli ili se već jesu okušali u radu s polimernom glinom (Fimo, Premo, Sculpey, Kato Polyclay)... ...tematika je tzv. FOILING tj. primjena specijalnih folija na polimernu glinu, uz dodavanje raznoraznih efekata, u ovom konkretnom slučaju utiskivanje gumenog pečata (imprint)... budući da je folija dostupna za sada samo putem online kupnje izvana, mogu se uporabiti i akrilne boje sa sličnim efektom....no, da ne duljim, evo foto-stripa: ...i evo kako to izgleda kad je gotovo, dakle nakon pečenja, brušenja, poliranja i lakiranja, te povezivanja u cjelinu... ...kao i uvijek, otvorena sam za sva pitanja, stoga slobodno pitajte sve što vas interesira ili vam nije jasno... velika pusa svima |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jesha
Novo sjeme Pridružen: 22 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW! ovo tako dobro izgleda. ja sam jos daleko da napravim nesto tako savrseno, ali nadam se da cu ber pokusati. :)) prelepo!!
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako omekšati fimo koji je dugo stajao otvoren,sad je pretvrd za oblikovanje?
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ne ide gnječenjem do besvijesti, imaš MixQuick masu - masa kojom se osušeni i stvrdnuti Fimo može ponovo omekšati i dalje modelirati... na žalost, ne mogu ti detaljnije pomoći, jer nisam imala takvih iskustava al upute su na pakiranju... imaju u Chemacu... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
brani
Već proklijao Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo sam pažljivo čitala i gledala sličice i na kraju zaključila "prelijepo ali ovo je kao da radim spejs šatl"Svaka ti čast Primavera , ti si kraljica ove tehnike
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |