Zakorjenjivanje |
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavio sam nekoliko reznica drijena s nasjeckanom grančicom vrbe, pa da vidimo...
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam probala staviti reznice u vodu sa vrbom,ali samo je vrba pustila korijenje
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam stavio reznice nekoliko različiti vrsta u tegle s vrbom. no kako sam koristio kišnicu, izgleda da je došlo do bakterijskog zagađenja, na površini vode se stvara sluzava nakupina neugodnog mirisa. ima li smisla da rezice i dalje držim u toj vodi? da promijenim vodu? ili je sve propalo?
|
|
-Miles Vorkosigan |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vodu u svakom slučaju moraš promjeniti. Ako su reznice počele gnjiti (ako su mekane), odreži gnjili dio do zdravog dijela. U čistu vodu stavi komadić kamenog uglja, možda uspiješ nešto spasiti.
|
|
khan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da su grančice još čvrste, promijenit ću vodu, hvala!
|
|
-Miles Vorkosigan |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od 4 sorte Buddleje na zakorjenjivanju u podrumu.
Plastična vrećica uklonjena samo radi slikanja. |
|
Geography
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2013 Lokacija: Lukavac, Bosnia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću pokušati zakorijeniti nar i kivi sa vrbom
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk-drveni ugalj znači može onaj za roštilj,a može se i naklijati jećam i onda se oberu zeleni vrhovi i samelju u pastu kojoj se može dodato i prašina drvenog uglja i u tu pastu se umaću reznice,a zrno jećma može se umetnuti u rez kod margotiranja.
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje biljke se razmnožavaju djeljenjem korijena?
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djeljenjem ili reznicama korijena?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih jako puno: Hoste, Hemerocallise, Echinaceae, Peonie, Aster, Heuchere... |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko kaže drveni ugalj, onaj za roštilj, a netko kameni... Neka stručnjaci riješe dilemu... Probaj staviti drveni (onaj za roštilj) pa ćeš vidjeti kako funkcionira.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima drvenog za rostilj odmah cu ga staviti....nisam vrbu nasla jucer sam bas gledala al nista od toga...pa moram nauciti i to ..jelda'''...
|
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li koji je najbolji način zakorjenjivanja šljiva, džanarika, trnina i ostalih prunusa. Znam da se obično vegetativno razmnožavaju dijeljenjem izboja iz korjena ali čitao sam da se mogu klonirati i grane. Kad i kako zakorjeniti izboje i grane?
|
|
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |