Moj podsjetnik (iliti dnevnik ) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako me do sada nisu upucali, sada valjda neće !! Imam dobar razlog za to !! Naime svaki ima svoj dio sunca tj sobu gdje nema ni jedne jedne teglice, a zimski vrt je ionak napravljen samo za cvijeće !! Plus toga - tko bi im prao i kuhao da me upucaju !! To mi je jocker u rukavu, pa su moji spremni i na preskakanje teglica jer se mog servisa nebi odrekli samo tako !! Sve ima svoju cjenu !
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda će netko misliti da mi nisu sve daske na broju u glavi, ali ja danas sadim narcise i perunike !! Ako ću moći sadilicom u unutrašnjost gredica Naime kod unošenja gomolja kana i dalija,mm mi je greškom u podrum odnio i kanti lukovica narcisa i gomolja perunika (a našla sam ih danas i to sasvim slučajno), koje sam povadila ujesen radi seljenja kamenjara ispred zimskog vrta !!
Vrtlarenje i sađenje u siječnju, upravo to mi je trebalo!! Začudo, ove godine nemam sjemenja, i moram priznati .......baš mi je žao kaj nisam nikaj spremila tokom godine ! |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek veselo s tobom
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zeljno iscekujem proljece, da vidimo rezultate. Da li te narcise budu cvale ili ne. Vredi probati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako, jučer sam imala malih tehničih poteškoča !! Smrznuta zemljica !! Ali zato je danas bilo, mila majka !! Mekana zemljica, prstići sami ulaze !! Kiša nije nikaj jako ,ali je zemljicu odmrznula !!
Anaida, od ovih radosti, samo su mi prstići pocrvenjeli...hahaha i nokti pocrnili !! Carol, 100 posto garantiram, cvate svaka narcisa, a perunike samo one s večim rizomom !! |
|
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Free,
da te malo posjetim i ovdje, da vidim kako napreduju radovi, tj. zimski odmor za tebe i cvijeće. Lijepo ste to uredili i pospremili. Zimska soba krcata, ali prolaz ima, a i kavu se pože popiti. Vrijednice naša. Veliki pozdrav i |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |