Otpad ili ne!? |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=62&KW=tritome&PID=2566#2566
Čije su onda ovo ako tvoje NE CVJETAJU
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea, izgleda da ti treba knjigovodja da vodi evidenciju, polako zaboravljas sta sve imas u vrtu.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, još se ne mogu zaustaviti od smijanja!!!
Ma, ja skužila shashu da ona ima tritome koje trenutno cvjetaju... a ne da misli na moje!!! Ažurirao andrea01 - 03 Listopad 2007 u 11:51 |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A takva sam, a i još jedna košara od drva je na izmaku pa ju treba reciklirati, a dvije rode |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad ova sa kaduljom ovako izgleda no okolo će ići...a ne znam šta,tek sam počupala ocvale biljke.Uglavnom nešto nisko
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja dobila zadatak....
Budući se meni dopala košarica, jedna kuma me zamolila, da joj je sriktam i vratim!!! Naravno da ću se potruditi, jer ima ona dosta tih starih košarica koje bi mogle postati moje, a ima i super panjeva, pa...!!! Razmišljam da ovu ručkicu odstranim ili da je pregradim na dve cjeline... bilo bi lakše bilju rasti!!! Jedino me muči dno košare, ono je drveno kao što se može i vidjeti. S nutarnje strane je dosta već ispucano, pa si sve mislim da bi na dno stavila prvo drenažu, a na drenažu najlon koji po propikala da lakše se voda cijedi!!! Izvana je planiram presprejati sa bezbojnim lakom jer mi ova bijela crta baš efektno izgleda! Ažurirao andrea01 - 06 Listopad 2007 u 23:29 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za dno je to kaj veliš ok,no za ručku...čemu je micati.Uz nju posadiš recimo ukrasnu jagodu i pustiš da puže (omataš je povremeno dok se ne razraste) oko ručke
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da bi je biljkice sa lijeve i desne strane zagušile... samo zbog toga!!!
Zaboravila ti reći da je baš košara sa kaduljom super!!! Vidiš kako sam ja počela, ponudim uslugu da mogu još više tražiti!!! A sigurna sam da će izgledati ljepše nego je sad... Ažurirao andrea01 - 06 Listopad 2007 u 23:45 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako na dovoljan razmak posadiš neće ništa zagušiti
Ažurirao shasha - 06 Listopad 2007 u 23:47 |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se pohvalim, dobila sa još jednu malu košaru za urediti, ali zato su dve poklonjene... većeg promjera tako da samo moram naći idealno mjesto za dve nove košare!!!
A baš mi danas MM obznanio da ima u dovoljnim količinama autolakova, hoću li bezbojne, obične lakove u svim bojama, a i metalik lakove... Sve si mislim da napravim jednu kombinaciju sa metalik.... da doživimo starinske pletene košare u modernim bojama... Još nema pojma kakvu mi je informaciju otkrio!!! za MM P.S. Cijena tih lakova je da ne treba gurati tačke i držati štihaču!!! Ažurirao andrea01 - 08 Listopad 2007 u 00:22 |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moj proda tako neke stvari meni, ali na kraju i tačke gura i štihaču drži.
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa, tako će i kod mene da završi... htio ili ne htio!!! |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure najjače ste.. kolko ideja a usput se i nasmiješ!!
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ludilaaaaa...ma di se ovo nalazi |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |