Cotoneaster suec. |
Odgovori |
Korisnik | ||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Srpanj 2007 u 15:41 |
|
Ovu biljku sam izabrala za poklon, ali budući ne znam puno o njoj trebaju mi savjeti gdje, kada, kako, tj. sve što znate o njoj...
Za početak bi mi bio jako važan naš domaći naziv ove biljke... |
||
Sponzorirani linkovi | ||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rasadnik "Curek" Ažurirao shasha - 22 Srpanj 2007 u 16:59 |
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hm, baš na stranici "Cureka" nisam gledala...
|
||
goga
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš me zanimalo kako će se rasplesti ova priča A obzirom da se osjećam prozvanom....
Ovako, nemam ništa protiv da sa http://www.rasadnik-curek.com/ kopirate tekstove sve dok se navodi izvor, ili barem link od kud je preuzeto, jasno ako vam je to od pomoći pri uzgoju cvijeća.
Na forum sam stigla primijetivši klikove na svom brojaču, kasnije me aktivirala Andrea s kojom se poznajem preko jednog drugog foruma i odlučila sam vam malo pomoći.
Spremam se već neko vrijeme kontaktirati administratora s nekim idejama i iskustvom moderiranja sličnog portala, ali nikako smoći vremena i volje sastaviti par smislemih rečenica
Što se tiče nagradnih igri koje sam primijetila na forumu, možete računati da imate sponzora!
Papaaa!
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i moja biljčica večeras dobila svoje mjesto... ne stalno, jer se poslije GO planiram pozabaviti sa promjenama na vrtu!!!
|
||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i dobro je zalivena koliko vidim. Tako i treba, jer na ove vrucine je to jako potrebno. Sada pogotovo kad je tek presadita treba obratiti puno pozornosti.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aj da odmah nešto i pitam u svezi nje.Ja imam cotoneaster ali puzavi.Jel bi ja od njega mogla ovak napravit,stablasti?(mislim si ak sam od puzavih ruža stablašice napravila pa možda bi i od njega)
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Počeo je dobijati crvenilo na bobicama!!!! Yes!!! |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ja se ponadala da tvoj ima žute bobice,da mi zapelcaš
U svakom slučajuznači sve mu paše.
Njegove grančice su idealne za božićne dekoracije,krasno izgledaju i dugo traju
|
||
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Shasha, da ti nisi ovu biljku zamjenila s Vatrenim trnom, Pyracanthom?
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moja biljka nema trnja!!!! A bobice su iste Vatrenom trnu
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam Kika,moguće je,sličan je grm al ne znam dal onaj ima trnje!?
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Napokon sam pronašla punjač baterija koji se zagubio među mnogim stvarima nakon GO... Zar vam ništa nije bilo čudno?
Evo danas u šetnji pronašla jedan lijepi primjerak, kad će moj ovako izgledati!!! |
||
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lako se razmnozava, uzeme se mladja grancica i zabode u zemlju i odrzaje se vlaga, brzo puste zile.
|
||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam ja kako se razmnožava, ali mislim da ću to od Andreje saznati uskoro. Što kažeš Andrea jesam li zavrijedila jednu grančicu od tebe?
Ovo iznad je , kako ja to ono kažem "PJEKJASNO". |
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
NAJAFNO, Tea!!! Budući se reznice razmnožavaju u kolovozu i rujnu, odluči jeli ćeš čekati iduću jesen ili... želiš eksperimentirati!!!
Ažurirao andrea01 - 21 Listopad 2007 u 18:30 |
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa naravno da ću eksperimentirati. Tegla, kuća , moja pjesma () i naravno da će se uz pomoć hormončića primiti), a i obzirom da ga ne daješ teška srca - uspjeh je zagarantiran.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
TeaK, čini mi se da ti je Fatka,par postova iznad rekla kako se razmnožavaSlažem se sa njom.
|
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako si na to mislila, ja to vidjela pa odlučila reskirati..... A naravno Andrea je široke ruke i to je to, mladica je uskoro kod mene, čim izorganiziramo opet Zagrebačku kavicu. |
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Puzava dunjarica (cotoneaster)
Predivan, nezahtjevan grmić, sa puno mogučnosti oblikovanja. Moja drvca |
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |