Gladiole - Gladiolus |
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Korisnik | |
Aubrieta
Novo sjeme Pridružen: 20 Studeni 2015 Lokacija: Županja Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar dan ljubitelji gladiola..pitanje u vezi cvatnje - kada procvate gladiola i jedan od mnoštva cvijetova na stapki se osuši, da li na njegovom mjestu izraste drugi cvijet ili ne ? Ja sam jesenas posadila po prvi put gladiole. izašle su i procvjetale i kad sam primjetila da se neki od cvjetova osušio iščupala sam ga..pa me sad zanima hoće li mi gladiole u ostatku ljeta postepeno ostajati bez cvjetova ili ? Hvala na odgovoru !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav aubrieta, na mjestu ocvalog cvijeta neće izrasti pupoljak, kad ocvjetaju svi, odreži cvjetnu stapku, i to je to
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Aubrieta
Novo sjeme Pridružen: 20 Studeni 2015 Lokacija: Županja Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj..pa to onda jako kratko traje..baš mi žao |
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mary85 Jesu li plave, ništa ne javljaš?
Moje su napali tripsi, pa ništa od njih ove godine jer nisam prskala na vrijeme. Pupovi se i ne stignu otvoriti jer se osuše prije formiranja do kraja:(((
Nagodinu ću prskat na vrijeme. |
|
Mary85
Nedavno posijan Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovih dana ce prve cvasti pa cu javiti. Ali mislim da ce biti ljubicaste
|
|
Mary85
Nedavno posijan Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1186.photobucket.com/user/Marija85/media/20160713_173930_zps0rej9m4l.jpg. -
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mary predivna je
|
|
Mary85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam doslovno zaljubljena u svaku novu koja procvjeta. Bilo ih je dosta zutih a sad cekam 20 crvenih i plavih (ili ljubicastih) da procvatu
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa je...čekamo ostale
|
|
|
|
Mary85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1186.photobucket.com/user/Marija85/media/20160822_165404_zpspff7hvmy.jpg. -
Ipak je ljubičasta
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka, lijepa je. Samo izgleda da ništa od plave, tako je bilo i s mojim tulipanima. Još je ovo tamnoljubičasta, a tulipani su bili umjereno ljubičasto-rozi XD
Ali malo se razočaraš jer se zaljubiš u boju na pakiranju, a dobiješ nešto deseto. Ali prelijepe su i u ovoj boji.
|
|
Mary85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obozavam ljubicastu boju ali imas pravo ipak nije gust kao sto bi bilo da su plave
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boja je lijepa unatoč što nije plava
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
janja-nja-nja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razumijem te, ali i ova ljubičasta ti se super uklapa (bojom) u ovo viseće cvijeće na drvenoj ogradi. Usput, prekrasna je ograda i jako dobr aideja stavit viseće umjesto onih držača i četvrtastih vaza nagnutih na ogradu. Ovako je puno nestašnije i razigranije;)
|
|
Mary85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Planiram ja sljedece godine staviti i na ogradu cvijece. Pocela sam raditi napokon pa cu si sada moci priustiti koji cvjetic vise. Prvo planiram bar dvije ruze stablasice
|
|
Mary85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1186.photobucket.com/user/Marija85/media/20160902_105721_zpsvucno9wo.jpg. -
|
|
Mary85
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1186.photobucket.com/user/Marija85/media/20160826_184724_zpssedyhmaf.jpg. -
|
|
Odgovori | Stranica <1 121314 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |