Moj prvi pokušaj |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ju imam u tegli na prozoru...baš cvjeta
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suuuuuuuuuuuper
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima, svaka čast!
Sve je super i sve je za pet!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima,mene si oduševila svojim vrtom!!!
Samo nam daj još slika da uživamo!!
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da sam neke slike stavila na dnevnik radova. Zbunjena sam tim raznim temama, ne znam kamo sam što smjestila, ali sve je "tu negdje"
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije važno mima, mi već znamo da moramo pogledati i u dnevnik i u vrtove i u dvorišta, ma šta me briga, ja ionako pregledam sve što je otvoreno ili što po vremenu pretpostavim da nisam vidjela.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvali prvi irisi
i perunike i cvjetići na grmu nepoznata imena |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima, sve je šarenije u tvom vrtu, slatki su irisi, perunike, a i ovo žuto sam viđala i jako je zgodno.
|
|
RIJEKA
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako smo taj grmić identificirali,zvat ćemo ga kerija. On i kod mene već cvate a irisima ću se diviti na tvojim slikama dok moji ne krenu
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako je to izgledalo prije
a sada u prednjem kantunu imam narcise i nevene koji tek pomalo rastu, tamo malo dalje je ruža za koju se nadam da će krenuti, a do nje gladiole kad sve procvjeta, slikam da vidimo |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alkemičar - napreduje, narcisi su slatki, a nevene obožavam.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sve je predivno...obozavam da gledam slike vrtova, uvek mozes da vidis nesto novo...pozz...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam se šetala tvojim vrtom, sve ti je prekrasno!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |