Cimicifuga slavi |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Promaklo mi je, oprosti...
Neka ti je sretan od |
|
Sponzorirani linkovi | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, dobra riječ i lijepe želje dobro došle su kod mene svaki dan, bio to rođendan ili koji drugi. Lijepo je primiti lijepu riječ ili čestitku, a i onaj koji ju šalje ima dobre vibre jer je nekome uljepšao bar koji trenutak...
Hvala još jednom svima koji su me se sjetili! Na godinu je 70-ti, e onda će biti dar-mar od slavlja!!! Budite mi zdravi i živi, pozdravlja vas vaša Cimi!!!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi sretan i veseo ovaj lijepi okrugli rođendan želim. Nadam se da će biti dar - mar od fešte danas. Sretno!!!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I od mene sretan rodjendan
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve najbolje!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke drage, od srca vam hvala na čestitkama i lijepim željama.
Nažalost, roćkas nisam slavila jer sam bila u bolnici i evo tek danas sam došla doma. Zadobila sam ozljedu pa mi se prsti lijeve ruke ne mogu micati. Bila je sumnja da je jedan živac prerezan pa sam već bila pripremljena za operaciju, ali magnetska rezonanca je pokazala da živac nije prerezan već prignječen. Sada se mora pod hitno taj hematom koji pritišće živac ukloniti jer živčane stanice ako su dugo stisnute odumru pa bi prsti trajno ostali oduzeti. Eto sada bar imam zanimacije sa doktorima, to je valjda zamjena da mi ne bude dosadno jer je zima pa nema posla u vrtu. Još jednom svim hvala što ste me se sjetile i lijepi pozdravi svima.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da si prizdravila. Lijepi pozdrav!
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan i brz oporavak želim!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |