kako obogatiti ilovasto tlo? |
Odgovori |
Korisnik | |
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 09:22 |
Ja sam nova na forumu i početnik u vrltlarstvu, molim vašu pomoć u pripremi tla za moj mali vrt.
Zemlja u mom vrtu je prilično ilovasta i ne znam kako da ju popravim. Prije nekoliko godina obogatila sam ju stajjskim gnjojivom, ali budući da živim u centru grada, susjedi su se bunili iako je cvijeće bilo prekrasno...grr. Zatim sam pokušavala miješati zemlju s kupovnom, međutim, biljke su slabo napredovale. Problem je što se vrt nalazi u polusjeni pa rijetko koje biljke uspijevaju. Imate savjet? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poznat mi je tvoj problem. Pokušaj dodati pijeska, to će razrahliti tlo, a čitala sam da je dobro dodati peletirani kokošji gnoj (to se tek spremam isprobati) jer, navodno, ne smrdi, a dobro obogaćuje zemlju. I vapno može razrahliti tlo, no ono smanjuje kiselost (što je nekad i poželjno).
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno!
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih se zaklela da smo već o tome pisali ali ne mogu da nađem temu na forumu.Aidazg,malo prošetaj forumom sigurno češ naći temu kako obogatiti ilovasto,glineno tlo..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aidazg, možda ti pomognu savjeti na ovoj temi (klik)
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |