Mamino i moje cvijeće! |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je to možda bungevilija?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RUUUUŽEEEE! Žuta je predivna! Ja kupila jednu, posadila ju i pripremila podupor da mala krene u osvajanje visina, a ona odlučila biti crvena i čajevka. Sad bum na tvojoj odmarala oči!
Čekam dalje!!!!! |
|
alana
Novo sjeme Pridružen: 17 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bokić!!da imali ste pravo to je bugenvilea!!! cvate fantastično al mora bit na suncu i zimuje unutra!!
0vo je naš mali parkić, najprije je bila samo bačvica, pa onda malo po malo to se jako raširilo! ovo je slika proljeća,a dolje je slika ljeta!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se to baš tako kako je
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!
I moje kane su porasle u visinu,al nisam ih merila. |
|
alana
Novo sjeme Pridružen: 17 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači nist posebno ne mjenjati?? još na jesen dolaze nove ruže stablašice !
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova proljetna slika je suuupppeeeerrr!
Ipak je za cvijeće proljeće zakon!
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta da kažem na ovo pokazano? Prekrasno, ali zar nisi rekla da ima toga još?
Crvenu ružu penjačicu isto takvu imam, također i žutu- po cvijetu ista, ali nije prava penjačica, uvijek pušta duge izboje na vrhu kojih je cvat, no svake jeseni ode nebu pod oblake .
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva slika i odmah ... i jako lijepa ideja da uz drvo rastu ruze... nebih izdvajala ni jednu ni drugu ni trecu,jer nebih da se naljute,sve su Prelijepe!!! Ocekujem s nestrpljenjem ostale slike!!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah zaboravih dodati,Complimenti i tvojoj mami!!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divnooo,ali ruze ipak izdvajam.Najljepše su
|
|
marijankica
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže su prekrasne penjaćice su mi najdraže
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt pun ruža, posebno je lijepo što se ona bijela ruža penje uz stablo
|
|
život je more
|
|
alana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ola....nema me jako dugo......
ovu godinu je sve drugačije.....slike šaljem |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje lijepe ruže,sviđa mi se ona sa prve slike,bugenvilija prekrasna,a kolike su tek kane.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo skidam prašinu sa zaboravljenih vrtova. Ovaj vrt je predivan, šteta što više nema slikica.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže fantastične rodendron a onaj parkić očaravajući
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |