Ideje za vrt |
Odgovori | Stranica <1 272829 |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljivo jako...mozda nije tesko napraviti id one zice sto se savija lako...svidja mi se jako...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogle bi se iskoristiti one kamene kućice koje kupujemo na moru kao suvenire. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, lijepo bi to moglo izgledati s kamenim kućicama. A mogle bi se iskoristiti i one male kućice za ptice. Varijacija na temu je bezbroj.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je to super, samo da je bez tih kućica
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naletjela sam na netu na neke prekrasne sličice, pa rekoh - da podijelim link, čisto zbog uživancije, a možda i koja ideja sijevne.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne slike vrtova, ostavljaju bez daha...prekrasno! |
|
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina za link, ideje su prekrasne
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ideje odlicne...samo nasi uvjeti nisu za takve,,..npr novac...vidi se da su luksuzne...ali prekrasne...ubacila sam ih u komp za svaki slucaj.....hahhaha..mozda dobijem na lotu...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, krasne slike vrtova, baš su mi po guštu
|
|
Odgovori | Stranica <1 272829 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |