Kalmia |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno Bebolina, lijepa je biljka i podnosi hladnoću pa može biti vani i kod nas i na kontinentu. Pridruži nam se
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sandrak
Novo sjeme Pridružen: 12 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo baš listam pevecov katalog i naišla sam na Kalmiu pa me zainteresirala,malo sam švrljala po netu i naišla na ovu temu.Na slici mi jako lijepo izgleda,a i cijena nije veliko-26 kuna.To mi se čini da je porodica rododendrona,ako se ne varam.Kupit ću pa ću vidjeti kako će uspjevati kod nas.Javim rezultate
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sandrak, kalmia isto kao i rododendron spada u porodicu Ericaceae. U proljeće je treba malčirati humusom od lišća ili iglicama četinjača. Ja sam danas pogledala kak se drži moja kalmijica i vidjela sam da ima pojedene vrhove, a još je jako mala. Tko zna hoće li preživjeti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupila ovakvu , kada mogu očekivati cvijet?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam. Ja sam se nadala da će mi ove godine malo narasti moja malecka kalmijica, a preko zime je sva polomljena, pojedena ... Tko zna hoće li uopće preživjeti sve nedaće koje su joj srne priuštile.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belica, kalmija je krasna, držim ti fige da ti uspije, pa da nam se čim prije pohvališ njenim izgledom. Do sada sam lijepe, rascvjetane primjerke vidjela na ovoj temi samo sa Neta. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam kupila Kalmiu minuet, namjeravala sam je posaditi u polusjenu kako i jedan rododendron koji sam imala, međutim, čitam na netu da neće obilno cvjetati ako nije na suncu...s obzirom na naše vrelo sunce mislim da ću je ipak posaditi u polusjenu. Kakva su vaša iskustva?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |