Guinea Muncuna |
Odgovori |
Korisnik | |
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 21:36 |
Evo još jedne prekrasne biljke koja je u mom vlasništvu, ali opet sjeme . I opet mi poznato samo ime, pa ako ima netko tko je čuo ili zna nešto više o toj biljci, navodno puzavac, višegodišnji, molim pomoć. |
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NEznam nesto previse...
to je jedna od najbrže rastucih biljaka koja moze narasti i preko jedan metar samo nakon nekoliko tjedana nakon nisanja. a kasnije može narasti i do deset metara bez problema!!! ima predivan cvijet u obliku groza pedivne crvene boje. a cvijeta od svibnja do rujna.. |
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mucuna novoguineensis,njenoi je pravo ime na latinskom .....ako će tko tražiti po netu.
Željka a da se mijenjamo ....ja tebi jednu ravenalu a ti meni ovu ...... |
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo izgleda...
A Tropi bi samo nešto egzotično, tropsko... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je stvarnbo predivna biljka ima ocaravajuce cvijetove i svakako se je isplati nabaviti ukoliko se ima uvijeta za nju
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tropi, a dakle zato ti korisničko ime Tropi! Ja sam također luda za tropskim biljkama i totalno su mi predivne sve na koje naletim. Ova Mucuna novoguineensis mi je san snova!O njoj znam ovo što je i admin napisao. Kupila sam samo jednu jedinu sjemenku. Vidjet ćemo s vremenom što će biti. Ravenala ti nikla? Kakva je? Kako je nikla? |
|
|
|
Željka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to me zanima - UVJETI za ovu biljku! Zna li itko išta više ? |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |