Alžir |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti to nama malo po malo... na kapaljku daješ?
Nema veze... Ova džungla bilja mi se sviđa, a tek onaj zid sa paunima... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja je egzotika. One fontane- za mene pravi kić - ali u onom ambijentu bi se osjećala kao - recimo Šeherezada sa dukatom u pupku!
LJepo je kad možeš vidjeti i druge kulture i načine življenja! Da postoji most do Australije i Novog Zelanda već bi se tam skitala. No - imamo mi i svoju domaju za skitnju- mislim za nas hrabre! |
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se s tobom Šeflera.pa evo još malo ptičje perspektive.tiljo,nije na kapaljku nego treba sve slike smanjiti.a imam i dosta drugog posla.
[IMG">http://img150.imageshack.us/img150/8600/hpim0320gj1.9eb02100a5.jpg" /> |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je,pa kad bi ja ovo videla nego ovako!?
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pazi kaktusssssss!
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne fotkice, obožavam putovati, imam milijun željica a na ovaj si mi način ostvarila da barem ovako vidim taj egzotičan svijet!
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drsgo mi je da ti se sviđa.ima toga još puno ali ču samo s vremena na vrijeme staviti pokoju sličicu.da stavim sve zauzeo bih čitav server.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sve ovo vidis,shvatis sta si sve propustio u zivotu.
Srecom bar na ovaj nacin mogu videti kako je nasa Zemlja prelepa! |
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi sina i zahvali mu za slike.
Ovo je zaista posebno... Samo ti nama stavljaj sa vremena na vrijeme koju slikicu da se divimo. |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno i hvala skitnice sto nam pokaza ovu prelijepu romanticnu drzavu.ako ima jos slika volila bih da stavis.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnice, divno! Hoćemo još slika
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |