Free nudi, traži, prodaje |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako je sezona sijanja još iza čoška, sve češće pogledavam kutije sa sjemenjem,pa iako sam rekla da u teglice neću sijati ništa, nego kad zatopli vani, neki vrag mi neda mira!!! Sve češće gledam u duge tegle za prozore (kao to nisu teglice već tegle) , pa si mislim, baš bi mogla malo sjemenja baciti!! Jučer sam u teglu sa pandoreom zasijala sjemenke koje sam jesenas ubrala sa njezine sjemene čahure, pa ćemo vidjeti dal je sjeme OK!! Dakle, start je isti kao lani, a cilj ..... vidjet ćemo!! CVIJETNA VAM 2012.!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Mijenjala bih ovaj svoj kukurjek za neku drugu boju, bordo, bijeli sa točkicama ili neku drugu boju!! Pa ako je netko raspoložen za razmjenu, čekam pp !! |
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kome šalješ, da li ciljano ili za svih, ali ako ti je ta frendica Opatijka onda mogu i ja pokupit u Opatiji, Žabica mi nije baš uz put |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko, nije ciljano za jednu osobu, već za cijelu ekipu 051 !! Imam dugove, s paketima mi ide malo teže a ovako ću sve riješiti jednim putem !! A vidi, kolegica nije Opatijka već iz . . . . Matulja !! Pa mi je jako, jako drago kaj si se ti ponudila ! A znam da ćeš napraviti i pravu primopredaju, a ja stavim i kavu u paket, pa kao da sam ja sa vama !!
Hvala ti , što ćeš biti tako dobra kak si lijepa !! Pa ako netko želi nešto posebno iz mog vrta, sada je pravo vrijeme !! Zapisujem !! |
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super draga.....kad dođe vrijeme ti mi sve pošalji na PP. Naravno da ćemo ja i tvoja frendica pokafenisat u to ne sumljaj , a biljke ćemo razdijeliti, to je dobar razlog da rječanke svrate do mene na žmuj mladega vina |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti do neba draga Korjenko!! I nadam se da vam neće teško pasti ova kava koju ću vam namjestiti !! Ili žmulj mladega vina !
Javim ti se kad za to dođe vrijeme !! |
|
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice7,nadam se da i ovu godinu imaš achiment i toplo se preporučujem.O njemu ništa ne znam, ali mi se dopada.Nadam se bar jednoj grančici ili ima sjemenke. poz.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radoja, poslije novogod. praznika me napomeni na pp. tj. pošalji adresu pa ću ti poslati. Ahimenes se razmnožava sjemenom i rizomima. Sjeme je jako sitno, kao prašina pa ga nikad i ne vidim, raznese vjetar, to znam jer mi se dogodi da izraste u drugim posudama. Poslat ću ti nekoliko rizoma, to su kao mali crvići i od toga izraste. Mislim da bi moglo i mladom biljkom ali ovo je jednostavnije.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prodajem višak trajnica iz mog vrta !!
gaure, djevojačko oko, ajuge-šarene i crvene, perunike (miks), plavi irisi dvije vrste, visoki i niski, šeboj crveno smeđi, japanske perunike, monarde crvene i lila, pakujci plavi i plavo bijeli, jaglaci visoka cvjetna glavica-crveni i žuti, centrantus, plučnjak, ljetni ljiljan ciglasti, turski karanfilić, rudbekije žutosmeđe, đurđice kultivar-visoki cvijet, crvenolisne haucere, haucera koraljna-crveni cvijet, hoste mix, .....sadnica 7kn razno ukrasno cvjetno grmlje sa korjenom, kerija, vrtni hibiskus lila cvijet - odlična cvjetna ograda, budleja lila i bijela, krumpirko, grm sa roza cvjetnim metlicama - 15kn kana visoka crveni cvijet, dalije , visoke tritome žutociglaste, veliki gomolji - 10kn kukurjek zelenobijeli cvijet, lopoč roza, - cijena 25kn sadnica Pošto ni sama neznam kaj sve imam..........zainteresirane pozivam na razgledavanje mog vrta i ....slobodno pitajte kaj vas zanima !! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dopuna popisa trajnica za prodaju:
digitalis bijeli i lila, japanske anemone bijele, kameleon, asteri visoki - bijeli, ljubičasti, crveni i niski lila, te puzajući bijeli, juke, - po 7 kn |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pljuskavica, prekrivač tla ljetni jednodnevni ljiljan jedna od hosti i iza tritoma astilba lopoč juke i ljiljani ljetni kameleon šarena ajuga lila monarda rudbekija heliopsis visoki djevojačko oko budleja i dolje monarda |
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |