ukrasne tikvice |
Odgovori |
Korisnik | |
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 09:56 |
zanima me kak bi mogel ukrasne tikvice(razne)očistiti,posušiti i sačuvati???
I dali ko ima kakvog sjemenja? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav
Ja sam uspjela jedino zadržati prek zime, kak se kod nas veli, šefe. Koštice se same od sebe u njima osuše. Tak su tikve kak kakve zvečke. Imam i drugih koštica, mogu Vm ih pokloniti za slijedeću sezonu. |
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa bil bi zahvalan za seme!,ja ih isto uspem kaj se posuše ,ali neso više onak lepe i to samo šefe
ova je završila kak "coprnjak" |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim Vas, uputite me, kak doći do Vaše adrese. Nova sam tu, pa neznam kaj otvoriti.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi sjeme za starinske šefe. U zamjenu dajem sjeme dature, papričice, nočne frajle.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gospina trava, Vama sam poslala, no Vuletovu adresu sam zagubila, pa bu malo pričekal. Spakirala sam Vam i sjemenke drugih koštica, malih i većih okruglih, kruškastih, s kapicom, šarenih...Nadm se da Vam dogodine vrt bude krcat tikvama!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Genijalna je,takve vec dugo nisam vidjela.
|
|
klasa optimista
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona,prekrasne su tokvice.Prošle godine sam ih sijala direktno u zemlju,nikle i osušile se.Ove godine ću drugačije u čašice pa presaditi.Kakvo je tvoje iskustvo?
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su sijane direktno u zemlju po par sjemenkica u kućicu i zadovoljna sam. Ove godine ih mislim saditi uz ogradu. Ovo su lanjske
Ovdje su trebale shvatiti da se trebaju penjati na kajsiju |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan, krasne su ti bile,jesi ih slikala kada si ih pobrala.
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove žute sam već spremila sjeme
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam još ove,jesu li tvoje takve
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu takve i nisam ih slikala ali i od Dadinice sam dobila tako da sjemena će biti.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |