Zvjezdasti kaktus? |
Odgovori |
Korisnik | |
faster_stronger
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 22:42 |
Vidio sam ovaj kaktus u jednoj enciklopediji biljaka i zanimalo me gdje mogu nabavit?
tražio sam svugdje po vrtnim centrima i svi su rekli da je jako rijedak. Pa ako itko ima ili zna negdje gdje se može kupiti neka javi :D I ako možda ikojim slučajem postoji sjeme negdje..volio bi kupiti :) |
|
Sponzorirani linkovi | |
faster_stronger
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
inace vrsta
Astrophytum asterias |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ga tražim u prodaji, ali nikad ga nisam vidjela
bešlić mi je nekako zadnja solucija, sve se nadam da ćemo se jednom ipak sresti uživo, bez posrednika a sjeme sigurno ima na ebayu |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija,ne traži ga više,smiješi ti se.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad ja njega nisam našla, našao je on mene
camelia |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bravo...sjećam se da sam ga vidjela prošle godine na Flori pa...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |