Radionica "mali vrtlari" u SOS SELU Ladimirevci |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš vam je bilo super i drago mi je da su klinci za zadovoljstvom prihvatili ideju
bome kako mi se čini..ići ću ja k njima na tečaj mackanja drage naše cure i dečki...svaka vam čast |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa to je bila prava mala košnica sa radišnim pčelicama
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da si ja javim sa malo zakasnjenja.
bilo je super. i iako se kaze da slika govori 1ooo rijeci sve ove slike ne mogu opisti kako je zapravo bilo.
Stvarno su klinci bili odusevljeni. na slikama se ovdje vidi samo pravljenje teglica. i euforija same izrade. poslje su klinci bili odusevljeni lukovicama kada su ih izvukli iz kutije .toliko da je prestalo zanimanje za salvete i daljno ukrasavanje tegli.
I onda vise nisu mogli docekati da ih posade. tako da smo morali na brzinu gore u dvoriste otiic po zemlje da ih zasadimo. vijerujem da ce skitnica ubrzo staviti i te slike.
a budemo vidjeli sa tetama da nam daju slike ako koji cvijetic i procveta za koji dan.
ihvala jos jednom svima koji su sudjelovali u ovoj akciji u podrzali da se sve ovo ostvari.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neizmjerna je radost vidjeti ovoliko znatiželjne i uzbuđene djece u zanosu stvaranja. Presretna sam što je akcija "mali vrtlari" tako lijepo i uspješno završila. Ali to ne znači da ćemo prestati misliti na djecu. Bliži se Uskrs, sva naša djeca i unuci dobiti će hrpe slatkiša, čokoladnih zečeva i jaja.
Što mislite da im pošaljemo u paketu malo od tih slatkiša, koju malu igračkicu, možda koje ukrasno jaje koje izrađuju tete salvete da naprave gnijezda ili okite svoje uskrsno drvce...
Što mislite, imate li još kakvu ideju?
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...joj, koliko radosti, koliko veselja, ma gotovo da ih čujem. Poruka svima, pokušajte barem jednom sudjelovati u nekoj od akcija sa klincima, nezaboravno, nešto što nigdje drugdje ne možete doživjeti, ta su djeca posebna... Druženje s njima je doživljaj koji svakog oplemeni!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam ekipo koji ste posjetili Ladimirevce
danas mi forum sporo vrti i ne otvaraju mi se slike posve ali ipak vidim kroz pisanje vas koji ste bili da ste učinili pravu stvar |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je vidjeti ovu dječicu tako veselu kako ukrašavaju teglice..Stvarno svaka čast svima koji su išli tamo i razveselili ih..Ja podržavam Sarinu ideju da skupimo slatkiša i igrački, ukrašena jaja pa da im se pošalje..
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!!!
Ja se želim isto tako zahvaliti svima koji su pomogli ovoj akciji!!
I slažem se sa Franjicom da tko god može da bar jednom ide s nama na jedan ovakav susret ili radionicu s dječicom i doživi ovo nevjerojatno iskustvo.
Još jednom hvala vam svima!!!
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma što pošalje....odveze,samo drugi put neće biti zabavno jer neće biti traktora. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi moji ponovno vam svima koji ste sudjelovali DIŽEM KAPU. Nadam se da ćemo uskoro i mi uspjeti u naumu za druženje s krasnom dječicom, ako ne ove , a onda svakako iduće godine!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idemo opet krajem 5 mj tako da nije kasno ni ove godine da idemo
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |