pustolovkin mali vrt |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicno sam ja Smrcko draga,sad se jos vise radujem zivotu i vise ga cijenim.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, draga moja, vidjela sam te danas, virnula si malo na cif i zbrisala u vidu munje... a nismo stigle razmjeniti koju... Kakvo je stanje kod tebe, ima što novog, kakvi su planovi za sadnju... puno je pitanja. Kod nas je snijeg, snijeg i samo snijeg... a jedva se čeka proljeće.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice pozdrav!
Evo dosao i drugi snijeg dok sam ja usla na forum xD Kiss svima :* |
|
Seneka |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bokić, draga moja... ... opet smo se promašile... nek si ti meni dobro.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke kod mene mjesto uzivanja u gledanju snjezne carolije cijelu zimu bilo stihanja.
|
|
Seneka |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je dobro, jedan ranoproljetni posao manje. Kod mene nije hladno, nema snijega ali stalno pada kiša pa ništa od radova u vrtu. Nikako da posadim rododendrone koje sam kupila.
|
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |