zivi cvjetni vjencic |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se da je na zadnjoj onaj puzavac(jel tradescentia ili tako nešto?)
Joj super bude taj sa puzavcem.On brzo raste i kad počne puzati,vjenac se sveže "negdje na nešto"i može biti onako "viseći" vijenac. Nina,nemoj zaboraviti slikati kad malo porastu i rašire se. Pa šta ako se žica vidi(ja imam zelenu neku cvjećarsku pa se neće vidjeti)i da tako ostane,meni ti nije bitno.Ne izgleda ružno. |
|
Sponzorirani linkovi | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromellija,
To je tradescantia tricolor, jedna tradescantia koja ima listice zelene spricane sa bijelim, a od iza je ljubicasta i peteljke listova su ljubicaste, tako da je u tri boje. Zanimljiva je zato sto ima listica skroz zelenih, skroz bijelih, a ostali su svaki na svoju ruku, svaki sa drugacijim dizajnom bijelo-zelenim, tako da je sva "sarena". Voli sjenu, brzo raste, jako lijepo izgleda kad napuni posudu, lagana za uzgoj, samo joj treba stalno "cupkati" vrhove, da se lijepo grana.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam da je to, ja imam dvije boje ali nemam ovu trobojnu ...super izgleda bit će to prelijepi vjenci ...svaki na svoj način...pokušat ću i ja napravit samo da ode snijeg da mogu do mahovine
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja, već smo u VŽ na kavici pričali o tome, sada možemo probati, sreća da nisam bacila mahovinu ispod bora, bit će zanimacije ovih dana
|
|
život je more
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ideja! Svrbe me prsti i uskoro ću u nabavku materijala!
Nbjelovu, tvoji vjenci izgledaju krasno! |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rado bi to napravila ali u mom kraju nema takve ni slične mahovine.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Suzizana
Nedavno posijan Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li kakvih friških slika. do sad je sve sigurno već jako naraslo i preraslo.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |