Aranzmani sa vjencanja |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
dalija
Novo sjeme Pridružen: 11 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suncokretic, hvala ti /vam puno na informacijama!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sunčeko
Novo sjeme Pridružen: 27 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bokić cvjetiću sam da ti kažem da su aranžmani u živo još bolje izgledali.Zadovoljna mladenka
|
|
bubi12
Upravo klijam Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
leonii
ostala sam bez teksta savršeno
p.s. gdje si nabavila one ćaše (kao za martini) na 6 strani
|
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tih čaša ima u Zagrebu u Nami, a vidjela sam i po trgovinama gdje prodaju čaše i takve stvari.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da opet malo probudimo ovu temu.
Ovo je auto, tj. aranžman s moga vjenčanja! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo vjenčani buket:
|
|
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,lijepo i čestitam vam!
|
|
Jelle
Novo sjeme Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se raspametim kada vidim sve ove prekrasne aranžmane. Uvijek mi je to cvijeće po vjenčanjima predivno.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LOVRO predivan buket, a i njegovane ruke
Čestitam |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da to nije tema, ali... ruke su "radničke", samo su noktići bili dotjerani za tu prigodu!
Svadba je bila 2008, tak da imam već 2 godine "staža"! Hvala! |
|
|
|
ivanap
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 05 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo ukrašeno...
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro,
predivan buketići i ukrasi auta. Hvala ti na slikicama koje si podijelila sa nama. Puno pozdrava |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imali smo jednu zahtevnu mladu koja je želela nešto romantično, neobično ali jednostavno pa je ovo bio njen bidermajer. Različito cveće (ornitogalum, sedumi, par ružica, lizijantusi, čuvarkućice, eukaliptus i malo zelenila) se lepo uklopilo i izgledalo onako kako je MK zamislila.
Lepo je stajalo i mom zetu
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima tu puno lijepih buketića, a nadam se da će im se još jedan pridružiti nakon ove subote.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |