Penjačice tipa rambler |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Yoyo1
Pustio korijenje Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moja rambler ruža za koju nisam sigurna da li je "chevy chase", pa bi zamolila da mi netko, tko zna odgovori koja je vrsta. moja ramblerica, nakon prvog bujnog cvjetanja, tokom cijele sezone cvjeta, ne kao prvi puta, ali do 9. mjeseca nije nikada bez cvjetova na ovoj slici se vidi da je cvjetala sa pupavicama |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posadila sam jednu ružu tipa rambler uz staru šljivu. Dugo nije napredovala. Ove godine je malkice pri dnu procvjetala, a sada je počela puštati dugačke izbojke. Za početak sam joj priredila neku osnovu za penjanje ali sada se dignula u visinu van mog dohvata. Što da radim s njom? Hoće li si ona sama naći negdje oslonac i pričvrstiti ili će joj ti izdanci padati prema zemlji? |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mirna, nije mi baš jasno tvoje pitanje,
ramblerica se neće sama hvatati za oslonac, a ako si ju posadila uz staru šljivu, nadam se osušenu, ona će uz malo tvojeg usmjeravanja, rasti među njezinim granama, a ako se neka grana i povije, biti će još ljepša. Nisi navela koju vrstu ramblerice imaš, jer vrste koje cvjetaju samo jednom mogu narasti 5-6 m, a one koje cvjetaju tokom cijelog ljeta-2-3 m |
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost, ne mogu pronaći gdje sam zapisala naziv. Ruža je ove godine prvi put cvala i to pri dnu stabljike. Cvate u grozdastim cvatovima, sitnim ružičastim, duplim cvjetićima. Posadila sam ju uz staru suhu šljivu koja je „živa“ još samo na vrhovima krošnje. Do visine |
|
mirna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |